@hangtime11 nič ako..neber to ako slovo do bitky, ale ako kamarátske upozornenie...zodpovednejší výrobcovia to píšu na obale, v niektorých krajinách je to vyslovene zákonom zakázané mixovať
pre tych ktori tvrdia ze je to nezdrave ! obsahuje to vitaminy ! a jednoduche cukry s ktore sa ihned spaluju cize nepriberiete ...(pri dostatočnom pohybe samozrejme) takze preco si myslite ze je to nezdrave?
veľa veľa veľa silnej čiernej kávy, cokoláda, kofeinové cukríky, čierny čaj tvorí najčastejšie obsah môjho žalúdka v týchto týždňoch Hej a plus staničná bageta
Pijem, skoro každý deň Chuť proste, ten cukor a povzbudenie. Na nete písali, že ten povzbudzujúci účinok o chvíľu vyprchá, ale ja som na jednej plechovke od rána a potom vydržím aj do noci
Btw., všetci čo si myslia, že to škodí, môžete si to vygúgliť alebo skúsiť na vlastnej koži Okrem toho, čo dneska neškodí? To mám furt piť teplú vodu jak čurák? A ani tá nie je zdravá, ako sme sa minule dozvedeli...
@hangtime11 Jednoznačne nechcem moralizovať, ale na orave jeden chalan na to umrel. Na diskotéke čosi pil a lial do seba energeťáky. Ale mal slabé srdce, čo sa teba zrejme netýka
@jimmycrow nechcem poucovat ale energetaky su to dost velke svinstvo... a keby si si vygooglil co tie jednotlive zlozky vlastne su bolo by to uzitocnejsie...touz silna kava je zdravsia... ale ta ti zrejme nechuti
ako nepijem ich často, ale na silvestra som robila a mala som zadara pitie a vypila som od 20 večer do 6 rána 8 RedBullov, ale aj tak som potom o 8 ráno zaspala jak zabitá, takže mi moc nepomohli... ale za jeden mesiac vypijem asi tak cca 5 RedBullov, ak nie aj menej, záleží aj od situácie...
@jozo100 Mohli by sme okamzite polemizovat o konzervantoch v sirupe a o diskutabilnosti sackov, do ktorych su plnene caje, pokial si teda nezalievas iba sypane .
@flussica jj mohli by sme polemizovat o konzervantoch ale na tych sirupoch byva pisane ze riedit s vodou v pomere 1:8 1:9 alebo tak nejak a ja to riedim tak asi 1:20 takze sa to tam dost strati ... a navyse myslim ze skodlivost sa neda porovnavat s napojmi o ktorych je tato tema
a tie caje ... no ja som lenivy nasypat si tam aj cukor takze jasne ze sackove pijem ale neviem co sa ti na tych sackoch nepaci
@jozo100 Co ja viem, co je na tom pravdy, ale niekde sa nedavno dost pisali clanky o tom, ze tie cajove sacky pri teplote, akou ich normalne zalievas, sa vlastne luhuju tiez a vylucuju akesi hyper super toxiny, ci kieho ďasa . Samozrejme, tieto teorie sa vynorili po prichode efektnych, ale drahsich cajovych sackov pyramidoveho tvaru, takze neviem, ci to nahodou akosi reklamne nesuvisi . No, ved vieme..
A ohladne sirupov pravdu urcite mas - v porovnani s koncentrovanostou energy napojov to je zarucene nezrovnatelne . Len vies, musela som nejako argumentovat, ked uz som Ti to slubila (a ze si sa rozhodne tesil!) .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
alebo nočnej šichty, náročnej fyzickej aktivity etc...na bežné fungovanie to nepotrebujem
@hangtime11 ničíš si srdce
cize denne
teraz si dám energeťák iba na nejakej akcii, keď som unavená a nesmiem byť unavená ideálne tak o polnoci, keď musíme niekde byť až do rána.
Inak z tej veci čo predávajú v Lidli a volajú to energeťák, ma akurát tak krk potom bolí. Neviem si to vysvetliť...
Btw., všetci čo si myslia, že to škodí, môžete si to vygúgliť alebo skúsiť na vlastnej koži Okrem toho, čo dneska neškodí? To mám furt piť teplú vodu jak čurák? A ani tá nie je zdravá, ako sme sa minule dozvedeli...
A čítal som niečo, nehovorím všetko Pár účinkov tam bolo, aj keď je možné, že tam naschvál vypísali len tie pozitívne
a tie caje ... no ja som lenivy nasypat si tam aj cukor takze jasne ze sackove pijem ale neviem co sa ti na tych sackoch nepaci
A ohladne sirupov pravdu urcite mas - v porovnani s koncentrovanostou energy napojov to je zarucene nezrovnatelne . Len vies, musela som nejako argumentovat, ked uz som Ti to slubila (a ze si sa rozhodne tesil!) .
a ja som rad ze si sa tak snazila argumentovat lebo ja som sa fakt na to tesil ale oc uz ked ja aspon trochu chcem zit zdravo