uprimne - prvykrat som sa opil ked mala moja oblubena sesternicka 18 - ja som mal 17 a pol (hej znie to detsky) a vypil som toho strasne vela, miesal som vino, sampanske, vodku, whisky a konak, nezapijal som, nic som nejedol a stale som len sedel na gauci mam obrovske okno a len utrzky co sa stalo, ale sestra dodnes spomina ako som sa zrychtoval
Ale! nepijaval som ho pravidelne, toto bolo prvy a posledny krat pred mojou 18-kou...ja alkohol nepijem vobec
tak ako decko urcite rumove pralinky, a vselijake prichute so sladkym. Ale normalneho piva som si prvy krat dal tesne pred osemnastkou. Po 18ke som sa akurat rozpil.
Prvý krát som bola opitá ako 13 alebo 14 ročná a potom 2 roky nič a potom som bola do osemnástky opitá stále. Potom ma to prešlo a teraz som sa nejak rozpila, pijem aj každý druhý týždeň.
Iba v minimálnej miere, napríklad som si dala občas (výnimočne) jednu malú desiatku... opitá som pred 18 nikdy nebola a po 18 tiež len pár krát (doslova)
Hej, hej v 14. ked bolo u nas vinobranie som sa opil prvykrat z burciaka a vina a potom od 15. do 18. som sa viac rozpil a teraz len ked je prilezitost, ale nie zase uplne na mol
@nicolkaa neboj sa nejsom taký dementný,tym som len chcel vyjadriť počudovanie že existujú ludia ktorí do 18tich nikdy nepili alebo neochutnali alkohol(tým nemyslím spíjanie sa do nemoty ako to majú dnes mladí v oblube)
U nás v rodine vždy tiekol alkohol vo veľkom, radi mi dali ochutnať. Našťastie nikdy mi to nechutilo, ani ma to nezaujalo natoľko, aby som začal piť. To až neskôr, keď som 19,25 roka, intrák ma zlomil
@hetfield Ja nie. Akože nemôžem povedať, že som neochutnala, ibaže inak by som nevedela, že mi nechutí. (nemyslím také, že normálne pohárik. Ochutnať myslím taký ten drobný cuc s otcovho pohára ako malé decko a následné Fuj). Budem mať 19 za chvíľku a vôbec nepijem, proste ani len prípitky, ani rumové pralinky, absolútne nič. Proste mi to nechutí, tá pálivá chuť mi vadí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale! nepijaval som ho pravidelne, toto bolo prvy a posledny krat pred mojou 18-kou...ja alkohol nepijem vobec
ale vždy s mierou