Hej, chcel by som mať niekoho takého ...raz som poslal dopis, ale len jediný krát v živote... môže to byť zaujímavé potom v starobe na povale vytiahnuť papiere prečítať si ich znova...a premýšľať či dotyčný ešte žije len blúznim...
Keď som bola malá(8-12), mala som dopisovych kamošov. Tuším som si ich splasila vo Flaku alebo tak. Posieľali sme si vseliake prkotinky ako koralky, žuvačky a tak. A fotky sme si vymieňali. Bolo to fajn len som im zabudala odpisovat(veď ja)... Teraz mám pár dopisovych kamošov cez net. Je to fajn. Posielame si obrázky a podobne prkotiny. Ja mám proste rada"dopisovych kamošov"
Ja si píšem s kamošmi keď nemám chuť na kamošov, tak pošlem pohľadnicu cez postcrossing, inak normálne si píšeme aj dneska idem zaniesť kilometrový list kamarátke na poštu
Myslím že by to bolo celkom super nápad, pretože v dnešnej dobe ľudia píšu nepremyslené veci Podľa mňa by bolo pekné keby opäť spomalíme trochu a začneme premýšľať predtým ako zájdeme s tým na poštu a zistíme že to vlastne sme ani nechceli poslať lebo to môže niekoho uraziť a pod do chatu to natukame a potom ked je po všetkom chytáme sa za hlavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
písala som si tak s kamoškou, keď bola v ústave
Jasné, ak budeme raz kamoši....
Budem rád! Len po mne je ťažko čítať, na to sa musíš pripraviť