Stalo sa vám to? Sedíte pred počítačom resp. nad papierom a snažíte sa napísať nový článok alebo príspevok na blog. Nič sa nedeje, neviete ako začať a nemáte žiaden nový nápad.
stalo sa mi to, a pre mňa pomáha začať písať "to čo práve cítiš", čiže zapisuj si svoje aktuálne myšlienky, potom sa ti mozog akokeby naštartuje a keď prekonáš ten blok tak ich môžeš aj nejak smerovať, alebo proste upravíš to čo si už napísala
Najlepsi sposob ako prekonat pisatelsky blok je pisat dalej, aj keby to malo byt to najhorsie, co napises. Ako sa spomina nado mnou, treba nastartovat mozog fakt, pis odveci, co ta napadne.. Lebooo, najhorsia tvorba je ziadna tvorba si myslim..
@lizziedash nie ale urcite to netreba silit. ak nie si novinarka a nemusis pisat na objednavku zbytocne by si riskovala ze vypustis nejake bludy a to sa moze dotknut tvojej reputacie ale clovek prirodzene pise lebo ma potrebu pisat - pretoze ma co povedat... preto sa mi natiska otazka ako sa moze stat ze si sadnes za comp a chces pisat aj ked nemas co? preco?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
lebo keď to moc silíš, vznikne literárne hovienko.