jeezis sorry ty si dievca prepac a odporucam zacat tak len velmi pozvolna...aby si to hned na prvy raz nepresvihla ...a najlepsie si aj neco pamatala...okrem hlavy v hajzli
Mno podla tych prispevkov mas dost dobrej nalady aj bez alkoholu, tak naco si nicit zdravie, ked nemusis? Akoze ked si das trosku, nic sa ti nestane, ale ja osobne som nikdy nevidel zmysel v opiasoch a ani som nikdy nemal opicu, heh, dufam, ze sa mi to ani nikdy nepodari A ked len preto, ze to robia vsetci, tak urcite nie
Myslim si, ze treba to raz skusit, ale nie to moc prehanat
Mal som jedneho kamosa, teda aj mam, ktory bol abstinentom asi do 16 alebo 17 roku zivota (nieco ako ty . Nedotkol sa ani poharika alkoholu, ani ho nechytil do ruky.
Potom sa mu naskytla prilezitost prvykrat ochutnat alkohol. Pamätam si to do teraz, mal vodku, ale to je nepodstatne.
No a od tej chvile chlasta kde sa len da. Strasne sa pokazil, na intraku chlasta kazdy druhy den, ale alkoholik nie je zatial Dost znesie a je aj dost vysoky a velky takze to ma kde ist
A co z toho vyplyva?
Nezalezi kedy zacnes pit. Bud ti to zachuti a budes alkoholu holdovat s kamosmi alebo ta to neoslovi a das si sem tam nejaky poharik s mierou...
ja nepijem a aj tak si vsetci myslia ze kazdy piatok chodim domov ozrata jak .. neviem mne to netreba ku stastiu .. ja sa viem zabavit aj bez toho ... vsetci moji kamarati piju no a co nech si piju ... ja si ked tak sem tam dam pivecko a to je tak vsetko ...vies treba aby dakto bol triezvy zeby daval pozor na tych mojich opilcov kto by ich potom vodil domov??
Sa spamatajte!!! Mozes v pohodke zacat pit... Ja poznam zopar fararov co mi hovorili jaka prkotini stvarali ked si ako mladi uzivali Je to len na tebe ci budes tomu holdovat a utracat zbytocne peniaze...,ale vedz ze obcas si zresetovat hlavu je fakt dobre, hoci na druhy den... Skus to!
"Uuuuuuuuuha takze naskyta sa dilema .. ci sa mam v najblizsej dobe po prvy raz v zivote opit alebo nie .. : "
ja by som na tvojom mieste spravil nasledovne:
urcite by som nepil...alkohol este nikdy nikomu nepomohol, je hnusny a ja mam s nim osobne iba zle skusenosti a preto nenavidim alkohol v akejkolvek forme
no je pochopitelne ze ak si este v zivote nepila tak si zvedava ako to chuti, ale preco by si sa mala hned opit? tomu nerozumiem
preto ze je rozdiel OPIT SA a VYPIT SI a dost podstatny....
nepocuvaj co ti hovoria ostatni pocuvaj seba a nepi, je to humus
OMG SHIT sere sa mi net a mi tu to vypisuje pejctokrat toto iste ... haha akoze ludia milujem vas .. ale aj tak si nakoniec zrobim podla seba .. lebo myslim ze to je najlespie .. ale chcela som pocut vseobecny nazor na tuto temu ahhha
ja by som to nerobila.. pretoze bola som parkrat opita a wer mi... robila sm uplne sprepacenim howadiny.. a nechala som jedneho chalana aby si ku mne dowolowal (newedela som co robim)a teraz o tom co som robila wedia wsetci!!!! takze ne radsej nepi!!!!!!! moja rada
mam poradit ? NEPIT! ked sa vies zabavit bez toho tak nie je o com! ja tiez nepijem a este som nebola nidky opita...a viem sa naozaj zabavit aj bez toho a vobec sa mi kamosi nesmeju ze nepijem..je to moja vec ved co uz by to potom bolo za kamosov ze? ale tak myslis ze aj chalanoms a lubi taka opita baba ledva blaboce a este k tomu cigaretu v ruke? skor to chalani len zneuzivaju...a este k tomu mozes urobit nejaku blbost a potom sa to enda vratit spat! a zatoze je teraz s prepacenim ozrate kazde tretie decko a kazdy piatok tak nemusis byt aj ty! a neboj ludia si viac vazia toho co tomu vie odolat ako toho co sa oziera z nudy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Mno podla tych prispevkov mas dost dobrej nalady aj bez alkoholu, tak naco si nicit zdravie, ked nemusis? Akoze ked si das trosku, nic sa ti nestane, ale ja osobne som nikdy nevidel zmysel v opiasoch a ani som nikdy nemal opicu, heh, dufam, ze sa mi to ani nikdy nepodari A ked len preto, ze to robia vsetci, tak urcite nie
zblbla sa mi klavesnica
Mal som jedneho kamosa, teda aj mam, ktory bol abstinentom asi do 16 alebo 17 roku zivota (nieco ako ty . Nedotkol sa ani poharika alkoholu, ani ho nechytil do ruky.
Potom sa mu naskytla prilezitost prvykrat ochutnat alkohol. Pamätam si to do teraz, mal vodku, ale to je nepodstatne.
No a od tej chvile chlasta kde sa len da. Strasne sa pokazil, na intraku chlasta kazdy druhy den, ale alkoholik nie je zatial Dost znesie a je aj dost vysoky a velky takze to ma kde ist
A co z toho vyplyva?
Nezalezi kedy zacnes pit. Bud ti to zachuti a budes alkoholu holdovat s kamosmi alebo ta to neoslovi a das si sem tam nejaky poharik s mierou...
"Uuuuuuuuuha takze naskyta sa dilema .. ci sa mam v najblizsej dobe po prvy raz v zivote opit alebo nie .. : "
ja by som na tvojom mieste spravil nasledovne:
urcite by som nepil...alkohol este nikdy nikomu nepomohol, je hnusny a ja mam s nim osobne iba zle skusenosti a preto nenavidim alkohol v akejkolvek forme
no je pochopitelne ze ak si este v zivote nepila tak si zvedava ako to chuti, ale preco by si sa mala hned opit? tomu nerozumiem
preto ze je rozdiel OPIT SA a VYPIT SI a dost podstatny....
nepocuvaj co ti hovoria ostatni pocuvaj seba a nepi, je to humus
"nepocuvaj co ti hovoria ostatni pocuvaj seba a nepi, je to humus"
- hlavne, ze ty jej hovoris, ze to je humus.
a k teme:
alkohol je fajn, len to netreba velmi prehanat. Raz za cas reset len pomoze