Dá sa niečím zastaviť ? Som dosť citlivá a momentálne som sa dozvedela informáciu pri ktorej mi od strachu a zlosti vybehli slzy a vždy keď na to pomyslím mám zaslzené oči (dajme tomu máte z niečoho fobiu a niekto vás donúti prekonávat fobiu pred a
ešteže existujú takí ako ty a ja môžem mať občas aj fajn pocit z faktu, že som emočne otupené hovädo a rozplačem sa tak raz do roka keď som na míle vzdialená od všetkých ludí
hm mne pomaha s tým nebojovať ... je to len predsa reakcia ktorá je nutná kedže sa deje ...myslím že by si tomu mala nechať volný priebeh a plakať stále iba plakať a premýšlať nad tým ...cez deň ... malo by to odísť postupne :/ čím viac to budeš potláčať tým viac to bude mať tendenciu vychádzať na povrch
Ako bolo spomenuté, nepotláčaj svoje pocity. Neboj sa ich vyjadriť, budeš sa potom cítiť lepšie. To, že si človek z chuti poplače má taký terapeutický účinok podľa môjho názoru by si sa o tom mala porozprávať s niekým mimo školy, s niekým komu dôveruješ. A posledná vec - to, že plačeš neznamená že si slabá...
tak asi maju vybehnuť, tak si sprav prestavku ved na plači nie je nič zlé ani slabosť v tvojom prípade , niekto može využívať sucit aby dosiahol niečo ale tvoj prípad to nie je tak sa prestan hanbiť za prejavy ludskosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
súhlasím s @3