kks ja?? ja budem mař takú svadbu kks ale aš tam hore tam mám nekoho na kom mi záleží a verte či ne uš mám na to aj papiere prichistané len teraz je reba michaela prinútit to podpísat
isto neplanujem s niekym ostat do konca zivota... ale MOZNO tak po 50ke,60ke by sa aj mohlo prihodit, predsa len nechcem ostat na starobu uplne sama nech sa aspon ma kto postarat o mna
najprv by som musel najst niekoho koho by som o roku poziadal....navyse zacinam mat pocit, ze ked som si doteraz nenasiel priatelku tak to bude mozno aj preto lebo mam ciastocne obavy so zavazku alebo viacmenej zo straty slobody....vsetko ma svoje plusy a minusy no momentalne som este prilis mlady na to, aby som si priviazal zeleznu gulu k nohe
Ja sa bojím vydať... čiže teraz by som odpovedala nie bez váhania. Ja chcem vážny vzťah bez svatby... Moja povaha je, aká je, a hoci na tom pracujem (aspon si tak navrávam), nerobím si ilúzie, že so mnou niekto vydrží celý život... A nehodlám sa v rozvodovom konaní doťahovať o majetok a ešte sa nechať deptať finančnými sračkami, ked mám dosť iných problémov. Navyše, čoraz viac ma desí tá predstava stereotypného života. Čím nechcem povedať, že môj život nemá zmysel, pokiaľ nespím každý týžden s iným, ale jednoducho, doba sa mení a s ňou aj myšlienky ľudí... A moje sa zmenili týmto smerom. Nechcem uviaznuť vo zväzku, ktorý sa môže vykľuť všelijako; ked mám možnosť výberu, volím vzťah bez svatby...
@wewo Never každej kokotine, ktorú prečítaš na nete, tie deti jeho boli
Nikdy, nikdy nebol nikde dokaz, že by mal Jacko niečo s chlapom, takisto ako s dietatom. Bol to čudný človek to áno, mal úplne inú predstavu o láske ako mi ostatný, miloval ľudí, ale to neznamená, že bol gay...
môže mi prosím niekto vysvetliť na čo je vlastne svadba dobrá? ja som to nikdy nepochopil a fakt dúfam, že nie je len na to aby sa dámy predviedli v šatách ako princezné
@inkheart velmi dobre povedane....ja vzdy tvrdim, ze manzelstva nestroskotavaju na tom, ze su partneri cely zivot spolu alebo ze by nedokazali jeden vydrzat s druhym ale preto, ze nechaju svoj vztah stagnovat a pomaly ale isto ho vedu k stereotypu....preto je vzdy fajn si niekam vyjst spolu na prechadzku alebo s detmi niekam na vylet a nejako ten vztah utuzovat travenim spolocnych chvil a pod pojmom spolocne chvile nemyslim to, ze pride chalp domov, pozdravi zenu, opyta sa aky mala den a sadne pred telku a nic nerobi....
@wewo ludia ako ty ma prekvapuju....ja osobne som nepocuval az tak casto skladby od jacksona ako po jeho smrti ked zacali vyhravat vsetky jeho hity....svojim sposobom som vyrastal na jeho hudbe a dost ma uraza ked ludia s nazormi ako mas ty nedaju takymto umelcom ani po smrti pokoj...
Ludia a media na neho naniesli dost spiny za cely jeho zivot, ale to je bohuzial cena za slavu noo... Michael bol priekopnikom v hudbe svojej doby a clovek ako on sa uz nenarodi...
Je pravda, ze v casoch nasich rodicov sa popularna hudba len rozmahala, dnes mas uz statisice hudobnych kapiel a je tazke prerazit pokial nie si dobry no MJ bol skutocnym umelcom, ktory dokazal to o com iny len snivaju...
Preboha ved predal viac albumov nez Beatles ci Presley a mozno by sa jeho zivot uberal inym smerom ak by nemal tu nestastnu nehodu pri nakrucani reklamy pre coca-collu po ktorej ako kazdy tvrdi sa uplne zmenil....
Ty si svojmu ocovi este lietal vo vajciach ked uz to bolo niekolko rokov po tom co jeho kariera dosiahla vrchol....
Jeho pohreb sledovalo na svete nazivo viac nez miliarda ludi co bol asi najsledovanejsi pohreb v historii....
Takze pokial nevies vypustit z ust nic ine nez smrad alebo nejaku k******* tak radsej nehovor nic
To zle by ste o cloveku dokazali vyrecitovat ako naucenu basnicku, ale spomenut jednu z mnohych dobrych veci, ktore urobil pre svet a spolocnost ako celok by ste nedokazali zhrnut ani do jednej suvislej vety....
Takze v zaujme ludi ktori maju respekt voci ludom ako MJ sa radsej venuj obsahu temy a nie ubohym urazkam a nepotvrdenym faktom prip. prestan povazovat bulvar za seriozne noviny
nebojim takych blbosti ako ze ten vztah prejde do stereotypu alebo co to moze povedat clovek co nema ponatie co je laska... ak bude setko ok a budem mat taku super babu tak ziadny problem...
kokso, ja by som sa tiez chcel niekedy vydat na velku dobrodruznu cestu (okolo sveta). kazdy den navstevovat zaujimave miesta, spoznat ludi, cestovat divokou prirodou a vsetko co k tomu patri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Nikdy, nikdy nebol nikde dokaz, že by mal Jacko niečo s chlapom, takisto ako s dietatom. Bol to čudný človek to áno, mal úplne inú predstavu o láske ako mi ostatný, miloval ľudí, ale to neznamená, že bol gay...
nikdy....
1. že si niekedy vôbec nájdem partnera
2. že ten partner to bude chcieť
no vzhľadom na to, že ja si partnera nikdy nenájdem sa nikdy nevydám. a či chcem? je mi to jedno... má to svoje výhody a takisto aj nevýhody...
@wewo ludia ako ty ma prekvapuju....ja osobne som nepocuval az tak casto skladby od jacksona ako po jeho smrti ked zacali vyhravat vsetky jeho hity....svojim sposobom som vyrastal na jeho hudbe a dost ma uraza ked ludia s nazormi ako mas ty nedaju takymto umelcom ani po smrti pokoj...
Ludia a media na neho naniesli dost spiny za cely jeho zivot, ale to je bohuzial cena za slavu noo... Michael bol priekopnikom v hudbe svojej doby a clovek ako on sa uz nenarodi...
Je pravda, ze v casoch nasich rodicov sa popularna hudba len rozmahala, dnes mas uz statisice hudobnych kapiel a je tazke prerazit pokial nie si dobry no MJ bol skutocnym umelcom, ktory dokazal to o com iny len snivaju...
Preboha ved predal viac albumov nez Beatles ci Presley a mozno by sa jeho zivot uberal inym smerom ak by nemal tu nestastnu nehodu pri nakrucani reklamy pre coca-collu po ktorej ako kazdy tvrdi sa uplne zmenil....
Ty si svojmu ocovi este lietal vo vajciach ked uz to bolo niekolko rokov po tom co jeho kariera dosiahla vrchol....
Jeho pohreb sledovalo na svete nazivo viac nez miliarda ludi co bol asi najsledovanejsi pohreb v historii....
Takze pokial nevies vypustit z ust nic ine nez smrad alebo nejaku k******* tak radsej nehovor nic
To zle by ste o cloveku dokazali vyrecitovat ako naucenu basnicku, ale spomenut jednu z mnohych dobrych veci, ktore urobil pre svet a spolocnost ako celok by ste nedokazali zhrnut ani do jednej suvislej vety....
Takze v zaujme ludi ktori maju respekt voci ludom ako MJ sa radsej venuj obsahu temy a nie ubohym urazkam a nepotvrdenym faktom prip. prestan povazovat bulvar za seriozne noviny