Platí sa za zrušenie štud.účtu a zoberú mi kartu s vlastný motívom ak zruším účet? alebo požiadam o novú kartu?
Mám študentský účet v Slovenskej sporiteľni, neviete, či za zrušenie tohto účtu sa účtuje nejaký poplatok ?
Potom mám ďalší účet v Tatra banke, lenže tú ich swag kartu ktorú považujú že IN sa mi vôbec nepáči, môžem požiadať o vlastný motív ?
A ak áno, zob
predpokladam, ze si si precital zmluvu looooooool ci akoze chces, aby som ja isiel na stranku slsp a zacal citat uverejnene zmluvy, aby som ti vedel odpovedat? ved to je otázka pre kokotov
@erjedna @mojdedo Ja som žiadala síce nejaké otázky a mohla som preštudovať zmluvy ale nepreštudovala tak sa pýtam a ak s tým je problém tak to nekomentujte ja vám nekážem tak ani mna sa nepýtajte prečo som ich neštudovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@mojdedo Ja som žiadala síce nejaké otázky a mohla som preštudovať zmluvy ale nepreštudovala tak sa pýtam a ak s tým je problém tak to nekomentujte ja vám nekážem tak ani mna sa nepýtajte prečo som ich neštudovala