Baby akú pleťovú kozmetiku používate a akú pleť máte? S čím ste zatiaľ najviac spokojné ale aj najmenej? + Aký máte názor na Biodermu? Ďakujem za reakcie.
mixa cica krem pod oci, lebo tam mam furt jebaky a zabera mi to, mixa micelarka, ruzova voda od manufaktura a teraz som si kupila Nivea nocny krem taky v tmavomodrom baleni a je super
Biodermu mám veľmi ale tie peniažky no ... Na telo používam ale jedine telové mlieko od nich, nič mi nehydratuje pokožku tak dlhodobo! Používala som aj radu na akné od nich, aj to bolo fajn, ale na to mi najviac pomáha BiOil
ja mam dost problematicku plet hlavne skrze hormonalne problemy a vyskusala som vela veci a uz dlho som verna len vode, alverde ruzovemu kremu s kvapkou cajovnikoveho oleja (esp. zten cajovnikovy olej si kvapkam do kazdeho kremu, je to totalny zazrak
najlepsia vec na akne ever
čím menej pozornosti jej venujem, tým je v lepšom stave
akurát zvyknem vyčistiť a občas nakrémujem, aj to nie pravidelne, lebo mi to nerobí dobre
masky a podobné srandy používam len občas, skôr preto, aby som si spravila radosť a mala pocit, že pre seba niečo robím, než preto, že by som mala pocit, že to nejako extra pomáha
Ja som nikdy na pleť nič špeciálne nepoužívala, keď tak len nejaké pleťové vody ráno na prebratie alebo odličovacie samozrejme, inak nič a nikdy som nemala nejaké problémy jedine cez pms alebo keď mám dohodobo stresové obdobie sa mi spravia jedna-dve vyrážky, ale inak som fakt spokojná s mojou pleťou
-ja mam micelarnu vodu znacky BIO PHA, pretoze ma 4 deci, cize mi vydrzi dlho a nemusim kazdu chvilu vyhadzovat dalsi obal, je prirodna, nema ziadnu vonu, cize mi vyhovuje najviac. po case asi prejdem na ruzovu vodu v skle alebo take daco
-robievam si vlastny peeling (na tvar mam bud cukor+olej alebo ovsene otruby+med+olej)
-odlupovaciu masku mam tu ciernu DMkovu- a taktiez mi vydrzi dost dlho
-krem pouzivam alverde alebo si robim vlastny, kde pokombim rozne druhy olejov podla potreby, dam do chladnicky a nasledne vyslaham do kremovej konzistencie.
-ocny krem mam olivovy od alverde naturschön a ten je dokonca v skle,takze som happy
pre mna je dolezite najst kozmetiku, ktora vyhovuje mojej extra suchej pleti a zaroven aby som nemala doma XY malych plastovych flasticiek,lebo by som sa necitila dobre...a ked uz,tak nech vydrzia dlho
- micelarku mám od Pacifica - coconut water a som veľmi spokojná, je naozaj šetrná k pleti a krásne voní
- peeling si už nerobievam často, vlastním jeden jemnulinký od Rituals zo sakurovej rady a na pery používam čerešňový od Alverde
- masky som vyskúšala všetky možné, ale najviac mi sadli od The Body Shop, hlavne kávová rozjasňovacia
- krém, ktorý používam najčastejšie na deň je medovkový od Ťuli a ťuli, je to slovenská prírodná kozmetika, na noc mám rada bambucké maslo alebo avokádový olej, očný krém mám od Havlíčkovej apoteky
- na leto milujem kvetinové osviežujúce vody v spreji, momentálne som zaľúbená do ružovej vody od alverde a keď si dávam na noc na xicht olej si navlhčujem pleť harmančekovou vodou
Takmer vôbec sa nelicim a keď už, tak si dám BB cream (mám od Manufaktury) a spiralu. Mám foundation od The Body Shop, ale je v nej tea tree olejcek a dosť ma vysušuje, tak ju moc často nepoužívam.
Kedysi som si šla tiež micelárky ale teraz už nie som o ich kvalitne presvedčená...
Na odlíčovanie používam Havlikovu apoteku - kúzelná studnička a mam od nich aj kráľovské raňajky ako pleťovú masku.
Nejaký peeling od Vichy
Potom mám ešte sérum od The Ordinary - kyselinu hyauronovu
Krémy používam rôzne, Biotherm,Lancome, Clarins, Sansai...
a čo sa mejkapu týka tak mam len BB krem od La roche posay
Iné maľovátka nepoužívam, mam 5D mihalnice.
Pleť mám suchu, robia sa mi aj take dementné šupinky. Mala som doma obrovskú igelitku, čo igelitku, obrovskú tašku ikeácku vecí ktoré mi nesadli
Paula's Choice, najvacsi zazrak!!
Momentalne mam este vacsinu produktov z Clear rady na mastnu plet s akne ale pomaly prechadzam na rad pre zrelsiu plet, vsetko konzultujem s ludmi z customer support ktori so mnou cez whatsapp kludne aj hodinu pisu, ja im posielam fotky pleti atd a na zaklade konzultacie mi dalej odporucia ze co
Micelárky už nepoužívam vôbec.
Odličujem sa olejovým odličovačom od Missha.
Pleť čistím pleťovým mydlom od Manna.
Momentálne krémujem Vichy Idéalia, ale hľadám iný krém.
mám pleť strašne suchú a tiež sa mi robia šupinky, kedysi som mala suchú a zároveň s akné, čo bola hrôza .. najradšej mám tú modrú radu od biodermy, aj keď je to pekne drahé, ale v dr maxovi mávajú tie akcie 2+1, tak vtedy si vždy objednávam a mám to na celý rok , bioderma je proste jediná značka na svete, čo vyhovuje mojej pleti + žiadne iné výrobky mi pleť tak pekne nehydratujú, potrebujem aj tak iba 2 veci - pleťové mlieko(krásne ma odlíči a zoberie aj tie šupinky a hydratuje) a krém(najradšej mám ten s pumpičkou, plus je super že nie je mastný, skôr je to taký gél) ale mám od nich aj sprchový olej a je strašne super, aj masku na tvár aj všeličo... inak mám rada aj eucerin, ale nie tak veľmi ako biodermu, od nich mi vyhovuje len nejaká ultra sensitive rada, či čo to bolo, keď mám nejaký škaredý jebák, tak si na neho dávam alpu, občas keď mám nejakú problematickú pleť (napr po vytláčaní si dám zinkovú masť alebo ichtamol inak som si proste na tú biodermu zvykla, fakt mi to vyhovuje, nevyhadzujem sa z toho a neplánujem meniť.... a s makeupmi mám strašný problém, lebo z väčšiny mi šupinovatie pleť a vyzerá to úplne príšerne, inak používam taký ten catrice s tým kvapátkom , taký čo je úplne tekutý, a max factor lasting performance
Ja mám na pleť kyselinu salicylovu od Ordinary a k tomu aj krém od nich. Je to super, pleť sa mi zlepšila, ale asi 3x som si ju tou kyselinou normálne spálila, lebo veď skúsim si ju nechať na tvári polhodinu, čo sa môže stať. Blbka. Tak som mala mokvavé a svrbiace časti tváre, nebolo to ako klasická popálenina, ale ľudia sa nenápadne pýtali, čo sa mi stalo. ale keď si ju tam nechám len 10 minút, je to maňifik. A na odlicovanie používam micelarnu vodu od Avenyl? Avenol? Ale na to, že je biosuper neviem aká, tak dosť stipe v očiach, mám ju prvý a poslednýkrát.
A celkovo je moja pleť dosť problematická, citlivá, robí sa mi akné, no babka ma potešila, že ona mala presne také isté problémy na tých istých miestach tváre ako ja, no v cca 46 rokoch sa jej to úplne vycistilo, čiže ešte 20 rokov a macarena.
Mám citlivú pleť, takže kozmetika Avéne (emulziu na noc), sebamed (na odličovanie), pretieram Saloos olejčekmi rakytník a tea tree. A to je všetko, pleť mám stále na dve konské rite
momentalne najviac a najradsej Mixa, Bioderma a Chanel krem od @purenarcissism ale inak experimentujem s roznymi olejmi a ked dopouzivam co mam, chystam sa na megaobjednavku The Ordinary.
@gothicpoethic kyselina salicylova na plet? ved to je dost agresivne, to sa dava na rozne kozne problemy a na kurie oka atd. ale tak v nejakej malej koncetracii asi budis.
Skúšala som rôzne prípravky ale pomohlo mi jedine rada od Forever Living Sonya - obsahuje 4 produkty. Mám zmiešanú pleť veľmi dobre sú aj gély od nich ktoré piješ rano a večer veď predsa keď máš akné tak sa treba vyčistiť aj zvnútra, Nie len zvonka
Omg, to je hotová veda.. Fakt tolko produktov treba pouzivat?
Ja teraz pouzivam asi najviac produktov za cely moj zivot a stale menej ako tu pisete.
Teraz davam na čelo krem Eucerin Dermopure a na zvyšok tváre od Ryor nejaký proti začervenaniu.. A 1-2x za den pletovu vodu Eucerin Dermopure... Robí sa mi drobne akne a cierne bodky, ale nemam nejak extra mastnu plet, ale nevidím žiaden rozdiel či používam tieto produkty alebo nie.
Ja mam hrozne suchu pleť a hrozne ma to stvalo ze keď raz za uhorský rok chcem make up použiť tak nemôžem lebo vyzerám ako supinata ryba a potom vymysleli od garnieru ten bio hydratačný krém s arganovym olejom a citrónovou trávou a je to ta najlepšia vec na svete. Odlicovanie klasika voda od nivei a ešte zbožňujem kiwi sugar scrub od L'Oréal a celkovo tie látkové masky
Ja mam zmiesanu s rozšírenymi pormi, ktoré sa upchavaju. Na čistenie používam dvjofazovu metódu : odliovaci olej z dm a potom čistiaci gél na zmiesanu pleť Cerave. Potom toner od cosrx na čierne bodky - je super. Potom striedam podľa nálady také všelijaké japonské tonery resp esencie kórejsku resp japonskú kozmetiku odporúčam. Je veľmi účinná. Následne si dám serum estee lauder s par kvapkami kys hyaluronovej od Ordinary. A potom už len krém la roche posay s jednou kvapkou skvalanu. Za mňa odporúčam určite si naštudovať japonsku resp tu kórejsku kozmetiku, mala som dehydrovanu supinatu pleť a veľmi mi pomohla a tiez aj kys hyaluronova, ďalej na skvalan nemá dopustit, pomáha mi hojit ranky po akné a taktiež aj to serum od estee je super . Biodermu som vyskúšala a mne osobne vysusovala pleť.
Nemam oblubena pripravky... Na tvar si davam to co na telo. Kokosovy olej.... Odlicujem sa obyc mydlom abo olejom. V lete si davam krem co je aj na telo z faktorom. A telove maslo mi vyraba spolubyvajuca. Zmiesa oleje... Kokosovy, mandlove, shea butter... A vyslaha. Ma psoriazu a to jej aj naj pomaha. Vyskusala som vselijake kozmetiky, ale drzim sa v zime olejov a v lete aloe vera... Vsetko mi to pripad a predrazene smancy veci v peknych krabickach.. Zbytocnosti plne chemikalii... Mam citlivu plet a fakt zo vsetkych predrazenych veci su te najobycajnejsie najlepsie. Kuknem na mamu co si dava marinu na telo cely zivot a nema jedinu vrasku
Mam suchu citlivu plet a robia sa mi na nej supinky a cervene miesta a najviac mi pomohlo zmenit sposob akym tie pripravky pouzivat, konkretne kupila som si sonicku vibracnu kefku na odmalovavanie a som asi najviac spokojna za cely svoj zivot taktiez ked nanasam krem (pouzivam weledu skin food light) tak sa snazim ho velmi jemne bruskami prstov vmasirovat a vklepkat predtym som to len tak napatlala. A ked nanasam s vatovym tamponikom vodu, tak sa snazim netlacit a co najjemnejsie to aplikovat.. No a toto mi pomohlo viac ako tony kozmetiky.. Co sa tyka biodermy je super, nepouzivam ju lebo nie je cruelty free ale to uz je na cloveku, ci take veci podporuje, no vyrobky maju kvalitne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
najlepsia vec na akne ever
akurát zvyknem vyčistiť a občas nakrémujem, aj to nie pravidelne, lebo mi to nerobí dobre
masky a podobné srandy používam len občas, skôr preto, aby som si spravila radosť a mala pocit, že pre seba niečo robím, než preto, že by som mala pocit, že to nejako extra pomáha
-robievam si vlastny peeling (na tvar mam bud cukor+olej alebo ovsene otruby+med+olej)
-odlupovaciu masku mam tu ciernu DMkovu- a taktiez mi vydrzi dost dlho
-krem pouzivam alverde alebo si robim vlastny, kde pokombim rozne druhy olejov podla potreby, dam do chladnicky a nasledne vyslaham do kremovej konzistencie.
-ocny krem mam olivovy od alverde naturschön a ten je dokonca v skle,takze som happy
pre mna je dolezite najst kozmetiku, ktora vyhovuje mojej extra suchej pleti a zaroven aby som nemala doma XY malych plastovych flasticiek,lebo by som sa necitila dobre...a ked uz,tak nech vydrzia dlho
- peeling si už nerobievam často, vlastním jeden jemnulinký od Rituals zo sakurovej rady a na pery používam čerešňový od Alverde
- masky som vyskúšala všetky možné, ale najviac mi sadli od The Body Shop, hlavne kávová rozjasňovacia
- krém, ktorý používam najčastejšie na deň je medovkový od Ťuli a ťuli, je to slovenská prírodná kozmetika, na noc mám rada bambucké maslo alebo avokádový olej, očný krém mám od Havlíčkovej apoteky
- na leto milujem kvetinové osviežujúce vody v spreji, momentálne som zaľúbená do ružovej vody od alverde a keď si dávam na noc na xicht olej si navlhčujem pleť harmančekovou vodou
Takmer vôbec sa nelicim a keď už, tak si dám BB cream (mám od Manufaktury) a spiralu. Mám foundation od The Body Shop, ale je v nej tea tree olejcek a dosť ma vysušuje, tak ju moc často nepoužívam.
Na odlíčovanie používam Havlikovu apoteku - kúzelná studnička a mam od nich aj kráľovské raňajky ako pleťovú masku.
Nejaký peeling od Vichy
Potom mám ešte sérum od The Ordinary - kyselinu hyauronovu
Krémy používam rôzne, Biotherm,Lancome, Clarins, Sansai...
a čo sa mejkapu týka tak mam len BB krem od La roche posay
Iné maľovátka nepoužívam, mam 5D mihalnice.
Pleť mám suchu, robia sa mi aj take dementné šupinky. Mala som doma obrovskú igelitku, čo igelitku, obrovskú tašku ikeácku vecí ktoré mi nesadli
Momentalne mam este vacsinu produktov z Clear rady na mastnu plet s akne ale pomaly prechadzam na rad pre zrelsiu plet, vsetko konzultujem s ludmi z customer support ktori so mnou cez whatsapp kludne aj hodinu pisu, ja im posielam fotky pleti atd a na zaklade konzultacie mi dalej odporucia ze co
Odličujem sa olejovým odličovačom od Missha.
Pleť čistím pleťovým mydlom od Manna.
Momentálne krémujem Vichy Idéalia, ale hľadám iný krém.
» www.zrkadielko.sk/blog/ako-zacat-...
» www.zrkadielko.sk/blog/ordinary-a...
ten druhy clanok je perfektny
Ja teraz pouzivam asi najviac produktov za cely moj zivot a stale menej ako tu pisete.
Teraz davam na čelo krem Eucerin Dermopure a na zvyšok tváre od Ryor nejaký proti začervenaniu.. A 1-2x za den pletovu vodu Eucerin Dermopure... Robí sa mi drobne akne a cierne bodky, ale nemam nejak extra mastnu plet, ale nevidím žiaden rozdiel či používam tieto produkty alebo nie.