ja sa vždy chystám ale nikdy nemám doma suroviny....a istý čas som bola posadnutá maskami pleťovými, ale takými normálnymi z drogérky...najdokonalejšia bola z avonu tá fialová s lotosovým kvetom...inak aj balea tuším že to taká... čistiaca, s minerálmi z čierneho mora (ale možno hovorím bludy...) ale taká bola.. proste máš tam že čistiaca, hydratačná, a vyhladzujúca a bla bla...tak tá tá čistiaca bola dobrá.. ale vlastne všetky... len miesto hydratačných radšej krém použijem, lebo natrieť si niečím xicht na 15 mina potom to len zotrieť obrúskom mi príde fakt hardcore
a keď chceš domácu, píling vajce, med, cukor kryštálový... alebo citrón s cukrom a vajcom... kopec na nete návodov je
čítala som niekde, že na akné funguje ... rozpučený aspirin a kvapneš do toho minimum vody aby si to mala ani nie také tuhé, ani nie riedke, tak možno pol čajovej lyžičky vody, rozmiešaš to nanesieš na tvár, max 10 min nechať a potom opláchnuť vodou.. raz som to mala na sebe, no niejako sa mi s tým nechce drbať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a keď chceš domácu, píling vajce, med, cukor kryštálový... alebo citrón s cukrom a vajcom... kopec na nete návodov je