Ahojky...chcel by som sa spytat po com vlastne dievcata tuzia ked sa uz isty cas s niekim stretavaju...?...dake typi baby nemate...Co chcete aby chalan spravil?
ak nenájdete spoločnú reč - tieto veci vyššie sú ti nanič
musíte si proste sadnúť... ja už hovorím o stretnutí, ale myslím také štádium, že už sa ako-tak poznáte..
ked s niekym randim vzdy nieco vo mne pisti po nejakej strasne strestenej romantickej hovadine, napr. keby mi doniesol ruzu ruzu som uz od chalana dostala,ale nie z lasky..tak taka z lasky by sa hodila
podľa mňa je to u každej jednej niečo iné, zase raz sa nedá globálne poradiť, ale mne by sa páčilo keby sa pre zmenu niekto zaujímal aj o mňa nie len ja o ostatných a ak myslíš na vzťahy tak v tom prípade byť milý, pozorný (tzn otvárať dvere, odsúvať stoličku, na rande aspoň prvé priniesť nejakú kvetinku a pod) a ešte aj trochu šialený by mal byť
@cestovinka22 Síce to asi neplatí na všetky dievčatá, predsalen každá je iná, niektorá môže byť na kvety alergická (a teraz nemyslím alergiu v tom zmysle že začne kýchať a podobne) a niektorá zase môže mať pocit že je podceňovaná keď sa ju chalan snaží ochraňovať...
Ale vo všeobecnosti to asi platí na väčšinu, aj keď to tá väčšina občas neprizná
Ale hlavne platí stokrát omieľané - ostať sám sebou
..fantááázii sa medze nekladúú ...treba byť vynaliezavý a hlavne vtipný to je základ a mať take niečo v sebe...a hlavne nepozerať sa len na obal ale aj dnu ...
1) priateľom
2) druhom
3) milencom
4) bratom
5) otcom
6) učiteľom
7) vychovávateľom
8) kuchárom
9) elektrikáomm
10) inštalatérom
11) mechanikom
12) izbovým designerom
13) stylistom
14) sexuológom
15) gynekológom
16) endokrinológom
17) psychológom
18) psychiatrom
19) terapeutom
20) byť výkonný
21) organizovaný
22) dobrý otec
23) veľmi čistotný
24) sympatický
25) atletický
26) citlivý
27) pozorný
28) kavalier
29) inteligentný
30) mať fantáziu
31) tvorivý
32) sladký
33) silný
34) chápavý
35) tolerantný
36) starostlivý
37) ambiciózny
38) schopný
39) odvážny
40) rozhodný
41) dôveryhodný
42) vďačný
43) náruživý
44) skladať komplimenty
45) rád nakupovať
46) nikdy nerobiť problémy
47) veľmi bohatý
48) nebyť príťažou
49) nekukať sa po iných
Súčasne treba dávať pozor na to:
50) nebyť žiarlivý (ale ani bez záujmu)
51) rozumieť si s jej rodinou
52) dáť jej priestor (ale mať starosti o to, kam ide)
Okrem toho je veľmi dôležité:
53) nezabudnúť dátum: výročia (svadby, zasnúbenia, prvného stretnutia, narodenín,...)
Bohužial aj keď dodržíš úplne všetky inštrukcie, nemusíš dosiahnuť 100 % jej šťastia, pretože sa môže cítiť pod tlakom z príliš perfektného života a utiecť s prvým alkoholikom, zlodejom, úchylom... A preto boh povedal "Miluj ju!" a nikdy "Snaž sa ju pochopiť!"
Myslím si, že to nie je predmetom tejto témy, lebo @Vampirus sa pýtal, čo baby od chalana očakávajú, vyznelo to tak, že chce radu ohľadom toho ako sa má správať ...
Rada, že by mal vyzerať ako posilujúci anjel by mu moc nepomohla
Povedala by som, že všetky rady sú svojím spôsobom užitočné, ale kedže každá z nás je úplne iná, tak si človek nikdy nemôže byť istý Jedna má rada lychôtky, romantiku, ruže, prechádzky alebo aj iné dalšie veci a tá druhá zase ked je to nejaký rebel, ap.
V takejto veci je náročné poradiť, možno by si mal to dievča lepšie spoznať a všímať si čo má rada, ale zas na druhej strane rady s gavalierstvom, spontánnosťou, využívaním fantázie ap čo boli uvedené vyššie patria k úplne základným veciam, po ktorých túžia dievčatá. V minulosti toto bolo priam automatické, ale teraz to asi "vyšlo z módy". Preto ak spĺňaš vyššie uvedené (predovšetým gavalierstvo, humor, úsmev, slušnosť, vernosť) musíš byť jej poklad a my ostatné jej môžeme len a len závidieť .
tak ja by som chcela chalana ktory by sa medzi kamaratmi nebal dat svoje babe pusu,neobzeral by sa za inymi babami ked uz jednu ma,ktory by sa nebal povedat lubim ta,ktory keby ti daco bolo taky by ta vypocul ale taky chalan asi nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Kazda mysli na individualne veci, to je tazko takt ...
sebavedomý, inteligentný a trochu drzý chalan by sa mi páčil.. tiež by musel byť spontánny..
ale ako ktorá fakt. ako píše racer - niektoré chcú mať pocit bezpečia, chcú byť rozmaznávané a pod.
určite nevynechávaj malé pozornosti - džentlmentské gestá, tiež je fajn úprimnosť /niečo akože sa nebudeš hrať na schôdzke na pracháča a podobne/..
kvety - rôzne.. to je lepšie zistiť od niekoho iného aké má rada dotyčná ruže..
nezabudni lichôtky..... kopa dievčat je vo vnútri najivným dievčaťom v hlavnej role nejakého románu, alebo filmu od rozamunde pilčerovej....
schôdzka - lichôtky - pozornosti - básnička - pesnička - niečo vyrobené - prívesok... niečo čo si vybral len pre ňu.
- nevidím v tom chybičku
ak nevieš lichotiť.. tak ju rozosmej!!! zmysel pre humor je zaručený
ak nenájdete spoločnú reč - tieto veci vyššie sú ti nanič
musíte si proste sadnúť... ja už hovorím o stretnutí, ale myslím také štádium, že už sa ako-tak poznáte..
Ale vo všeobecnosti to asi platí na väčšinu, aj keď to tá väčšina občas neprizná
Ale hlavne platí stokrát omieľané - ostať sám sebou
1) priateľom
2) druhom
3) milencom
4) bratom
5) otcom
6) učiteľom
7) vychovávateľom
8) kuchárom
9) elektrikáomm
10) inštalatérom
11) mechanikom
12) izbovým designerom
13) stylistom
14) sexuológom
15) gynekológom
16) endokrinológom
17) psychológom
18) psychiatrom
19) terapeutom
20) byť výkonný
21) organizovaný
22) dobrý otec
23) veľmi čistotný
24) sympatický
25) atletický
26) citlivý
27) pozorný
28) kavalier
29) inteligentný
30) mať fantáziu
31) tvorivý
32) sladký
33) silný
34) chápavý
35) tolerantný
36) starostlivý
37) ambiciózny
38) schopný
39) odvážny
40) rozhodný
41) dôveryhodný
42) vďačný
43) náruživý
44) skladať komplimenty
45) rád nakupovať
46) nikdy nerobiť problémy
47) veľmi bohatý
48) nebyť príťažou
49) nekukať sa po iných
Súčasne treba dávať pozor na to:
50) nebyť žiarlivý (ale ani bez záujmu)
51) rozumieť si s jej rodinou
52) dáť jej priestor (ale mať starosti o to, kam ide)
Okrem toho je veľmi dôležité:
53) nezabudnúť dátum: výročia (svadby, zasnúbenia, prvného stretnutia, narodenín,...)
Bohužial aj keď dodržíš úplne všetky inštrukcie, nemusíš dosiahnuť 100 % jej šťastia, pretože sa môže cítiť pod tlakom z príliš perfektného života a utiecť s prvým alkoholikom, zlodejom, úchylom... A preto boh povedal "Miluj ju!" a nikdy "Snaž sa ju pochopiť!"
(Ufff, to mi dalo námahy to prepísať...)
Myslím si, že to nie je predmetom tejto témy, lebo @Vampirus sa pýtal, čo baby od chalana očakávajú, vyznelo to tak, že chce radu ohľadom toho ako sa má správať ...
Rada, že by mal vyzerať ako posilujúci anjel by mu moc nepomohla
No len to človeka just mätie, keď teoreticky by tam mohol sedieť aj kavalier
V takejto veci je náročné poradiť, možno by si mal to dievča lepšie spoznať a všímať si čo má rada, ale zas na druhej strane rady s gavalierstvom, spontánnosťou, využívaním fantázie ap čo boli uvedené vyššie patria k úplne základným veciam, po ktorých túžia dievčatá. V minulosti toto bolo priam automatické, ale teraz to asi "vyšlo z módy". Preto ak spĺňaš vyššie uvedené (predovšetým gavalierstvo, humor, úsmev, slušnosť, vernosť) musíš byť jej poklad a my ostatné jej môžeme len a len závidieť .