Zháňam si babu uz pekne dlho, nejak natrafím furt na nejaké k......, Pár krat som skúšal nabalit normálné, nenamyslené baby ale nejak to nevyšlo... čo som špatný alebo čo? Počom vlastne ženy túžia čo vlastne od chlapov očakávaj
Pokial zeny nevedia co chcu,mozes im dat cokolvek, mozes byt akykolvek super, kym nepochopia,ze ty si to prave pre nich,neposkytnu ti adekvatnu protihodnotu...
Zeny su v tomto komplikovane a ani ti nedovolia im pomoct zistit co vlastne chcu,ale cest vynimkam...vlastna skusenost a vlastny nazor
Small angel: suhlas, minimalne v tom, ze zeny su strasne komplikovane. a najhorsie ze jeden den chcu jedno a dasli den druhe. (cest vynimkam, ale ja take nepoznam)
mna fascinuje, ked je sebavedomy(ale nie tak nechutne velmi) a potom ked sa o seba prilis nestara(taky divoch) a potom, ked je skromny a taky prirodzeny. Proste taky chlap.(najlepsie zlahka zarasteny)
s tymto mam aj ja problem ano ale zasa ci som spatny alebo moc malicky si nedjem vraviet
Zalezi na okolie, ako ta vnima a hlavne na zeny. proste kym najdes tu pravu tak to potrva.
aj by som mal priklad. po zenskych (inteligentnych, milich, mudrich...) je velmi velky dopyt. sikovny si ulovia su spokojne obe strany, ze uzavreli vyhodny obchod ale to ma ako neberte vazne ano? to som len tak napisal ...
No mas pravdu je to tazke. Aj ja mam s tym trochu problem. Mam kamosku ktora sa rozisla a dal som jej najavo ze mam zaujem. Super si rozumieme a dost casu som s nou po rozchde travil. Prehlasila ma za naj kamosa ale vidim ze viac nechce. A myslim ze aj niekoho ma. Nuz je to tazke. Zeny velakrat nevedia co chcu a velakrat nevedia ako ublizia. Cakaj a dockas sa. Mozno aj ja
Myslim, ze okrem toho tu este bude rozdiel medzi tym, co zeny povedia, ze ich pritahuje a co ich bude pritahovat naozaj Osmy prispevok mi pripada najuprimnejsi
No ja ocakavam lasku,porozumenie,naklonnost,romantiku,pocit bezpecia,oporu,vieru,pomocnu ruku..Proste pocit,ze na tomto svete nie som sama a je tu niekto,kto ma ma rad a je somnou.
zeny tuzia po normalnom chlapovi kr´tory tu bude ked sa potrebujem vyplakat ked mam na picu den jednoducho vzdy tuzia po chlapovi ktory sa na ulici neotaca za kazdou kurvou s velkymi kozami a peknymi nohami a po com tuzim ja poc chlapovi urcite nie pretoze vsetci chlapi su obycajne svine ktorym ked hocijaka roztvori nohy tak nevahaju ani minutu.
teda aspon ja tuzim po takom,ktory bude uprimny,duchaplny,zabavny a vzdy mi ukaze tu svetlu stranku veci,ked sa budem trapit,na vyzore nezalezi a nenamysleny a proste vsetky kladne stranky
Snake88: mne sa zda, že u chalanov je to podobné, ked sme ziskali čo sme tak velmi chceli, potom si to prestaneme vážiť a nakoniec začneme hladat nieco iné....
Ja poviem len tolko ze ked baba povie ze na vyzore nezalezi tak sa bude len hra na milu alebo sama seba este poriadne nepozna... niektoré baby fakt nevedia čo chcú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Zeny su v tomto komplikovane a ani ti nedovolia im pomoct zistit co vlastne chcu,ale cest vynimkam...vlastna skusenost a vlastny nazor
je potrebne na tuto otazku aj odpovedat?
Small angel: suhlas, minimalne v tom, ze zeny su strasne komplikovane. a najhorsie ze jeden den chcu jedno a dasli den druhe. (cest vynimkam, ale ja take nepoznam)
Ale ak sa vyjadrím aj k téme: Ako napísala Evka4 - Je to individuálne.. Každá túži po niečom inom, treba to vedieť odhadnúť
and then....fuck him
Zalezi na okolie, ako ta vnima a hlavne na zeny. proste kym najdes tu pravu tak to potrva.
aj by som mal priklad. po zenskych (inteligentnych, milich, mudrich...) je velmi velky dopyt. sikovny si ulovia su spokojne obe strany, ze uzavreli vyhodny obchod ale to ma ako neberte vazne ano? to som len tak napisal ...
Ono to je problém v tom, že každá má iný ideál po prvé vo vzhľade a po druhé v povahe..je pravda že niekedy nevieme čo chceme
Galinka: myslim, ze si pochopila
neverim
maj sa pekne a vela stastia pri hladani ten spravnej drzim prsty
-Tuzia po niecom co nikdy nemozu mat a aj keby sa im to podari, tak uz to nechcu, ale chcu zas nieco ine!!!
-tot moj nazor