absolutna vyrovnanost je najst v samom sebe liek na veci ktore ta trapia.... da sa dosiahnut aj niakym sposobom osobnej satisfakcie k niekomu kto ti ublizil ci zakupenim alebo dosiahnutim niakej veci po ktorej dlho tuzis taka ale netrva vece... vlastne ludi ktori by dokazali byt vyrovnani stale je velmi malicko najdlhsie to dokazeme len s milovanou osobou
waw...konecne niekto kto zobral tento diskusny prispevok vazne...waw..silne slova take ....fuuha.... vies co hovoris..no pre mna je to nejak...nedosiahnutelne???
kongruencia je o súlade. tak ako bola v antike kalokagatia- ideál v súhre telo a mysel. tak kongruencia berie za ideál súhru toho, co prežívaš v sebe vo vnútri s tým, čo dávaš navonok.
alebo: ak sa chceš smiať, tak sa smej, ak plakať, tak plač, ak spievať, tancovať a skákať - pusti si k tomu hudbu
Nijak, podla mna, mozno len niekolko rokov trenovanou meditaciou, co si myslim, ze nikto od nas nedokaze..alebo sa opi do bezvedomia, vtedy ta nic trapit nebude ...a urcite sa to da aj drogami, ale to by tu asi nikto neskusal, vratane mna, samozrejme...
Dosiahnut vyrovnanost vôbec nie je lahke. Viem o com hovorim, lebo sa casto lietam od extremu k extremu. Kdesi som cital, ze pokial je clovek nevyrovnany(hlavne dusevne) tak hlava odporuje chodu zivota a vznikaju myslienky. Cim ma clovek chaotickejsie a nepokojnejsie myslenie tym je nevyrovnanejsi. Cize vzdy treba zacat sebou samym. Najpriklad aj tymi myslienkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
no ak chceš si myslieť, že si v takom stave, mysli si to, totižto myšlienka je silnejšia než vôľa
@rubbita nepripúšťaj si veci, ktoré by ťa z tej rovnováhy mohli vyviesť
To bol vynález storočia ...
Jasné, všetci ho používame
a = m(mod m) ), ak m delí rozdiel a - b .
alebo: ak sa chceš smiať, tak sa smej, ak plakať, tak plač, ak spievať, tancovať a skákať - pusti si k tomu hudbu
a je to vtedy, ak vsetko vychadza podla mojho planu....
alebo niekedy si tento pocit navodim-tak umelo...
sadnem niekde, dam si vinko a zapalim cigu
a @jogurtovej som nerozumela
vidis a to presne robim aj ja ked som vyrovnana..a uz viem ako sa to aj teda odborne vola
Potomm už nevyrovnanejší hádam ani nemôžem byť