mam taký ten pocit, že to sa robí cez nejakú stránku a musiš si to tam proste nastaviť ako napr. deezer (alebo jak sa to volá, píše)...ale vzhľadom na moje veľmi biedne počítačové znalosti si dovolím tvrdiť, že je možné, že sa mýlim
tak toto je veta ako naozaj, ale snáď si pochopila
tak tak .. www.toplist.sk zaregistruj sa a potom tam chod do svojeho profilu skopiruj si svoje ID ktoré vložiš na birdzi v uprave profilu tam uplne dole ako toplist a daš uložiť jednoduché nie?
Adresa > sem musíš zadať URL adresu kam počítadlo umiestnuješ resp na aký web, v tvojom pripade to bude: www.birdz.sk/webka/Lvanka
(Teraz bude system vedieť z akeho webu ma pristupy počítať)
Ostatné si už zvolíš, popis a nazov si zvolíš lubovolne.
Na email, ktory uvedieš ti budú chodiť výpisi a stavy, vzdy v pondelok ráno myslim.
DO BIRDZ A PRI REGISTRACII
---------------
Sem do Birdz zadáš ID číselko, ktoré ti vygeneroval system na toplist.sk pri registrácii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tak toto je veta ako naozaj, ale snáď si pochopila
--------------------
Adresa > sem musíš zadať URL adresu kam počítadlo umiestnuješ resp na aký web, v tvojom pripade to bude: www.birdz.sk/webka/Lvanka
(Teraz bude system vedieť z akeho webu ma pristupy počítať)
Ostatné si už zvolíš, popis a nazov si zvolíš lubovolne.
Na email, ktory uvedieš ti budú chodiť výpisi a stavy, vzdy v pondelok ráno myslim.
DO BIRDZ A PRI REGISTRACII
---------------
Sem do Birdz zadáš ID číselko, ktoré ti vygeneroval system na toplist.sk pri registrácii.