Pocity ženy, ktorej pred očami vlak zrazí kočík s dieťaťom...
Vieš popísať svoje prvotné pocity, keď by si bol na vlakovom nástupišti so svojim dieťaťom, zrazu sa ti kočík vyšmykne a pohne sa smerom na trať a v tom dôjde rýchly vlak a zrazí kočík?
Takéto čosi sa stalo jednej žene v Austrálií - VIDEO v
ale ak si myslel tie pocity pred tym, nez zistila, ze dietatko je zive.. tak tie pocity si nechcem ani predstavit.. aj len obrysy tej zeny na tom zazname.. to su pohyby ktore sa mi spajaju so zosalenim.. ak je ta zenska momentalne psychicky v poriadku, moze byt rada.. a urcite by dominoval ten pocit skocit pod ten vlak za nim.. myslim ze v takej situacii sa totiz neda racionalne rozmyslat.
jednoznacne treba takemu niecomu skor predist, ked som bola v autoskole videla som zeny, ktore sa postavia na prechod a kocik drzia pred sebou alias NA CESTE...
No keby tam bolo moje dieťa, asi by som tam skočil rovno aj ja, veď by som do konca života sedel v kazajke na psychiatrií nadopovaný liekmi len preto, aby ma nezožralo vlastné svedomie ...
To nástupište bolo mierne spádové. Ako náhle pustila ten kočík, tak sa zviezol dole. Pri tomto type nástupišta si samozrejme treba dávať pozor na kufre a iné veci, čo majú kolieska. Nechápem, prečo si to tá žena(matka) neuvedomila a ešte aj tým pádom, keď tam mala kočík a v nom svoje vlastné dieťa. V Európe tento typ nástupišta nie je bežný čo je dobré. V Prahe či Londýne je klasické rovné nástupište, čo je oveľa bezpečnejšie.
Netuším čo by som robil, asi by som sa ho snažil chytiť ale neviem či by som až skákal pod vlak ..važne netúším podľa mňa nikto nevie čo by urobil až kým by nenastala taká situácia ...ale myslím že ja by som na svoje dieťa dal pozor a nič také by sa mi nestalo .
Cista nepozornost tej baby. Moze byt rada ze to dietatko prezilo bez vacsich zraneni. Neviem si predstavit tuto situaciu u nas pod 751kou, to by asi....
Svoj pocity popísať neviem, je to tak, ako napísala @Joelina. Ale vedel by som popísať mieru zodpovednosti tej nešťastnej ženy k svojmu dieťaťu. Našťastie, vulgarizmy často nepoužívam.
Svoj pocity popísať neviem, je to tak, ako napísala ale vedel by som popísať spôsob starostlivosti o svoje potomstvo, akým pristupovala tá žena k svojmu dieťatku.
ta žena mala šťastie že pod ten vlak nestihla skočiť aj ona, na zazname je vidieť ako sa pustila za nim... je dosť možne že ona by take šťastie už nemala
Hm... musel sa jej v tej chvili zrutit cely zivot pred ocami a musela prezivat peklo, ale predstavte si, aka bola stastna, ked si to dietatko vytiahla z popod vlaku zive! To musel byt pocit .!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Určite to ale ten pocit ako jej dieťa vrátili zdravé do náruče prekryl.
Ešteže to bábätko prežilo...
Ale preboha!! Veď mňa by asi na niete porazilo!!!!!!!
ale ona kočík akože nedržala? ešte si ani hneď nevšimla, že sa hýbe a dosť jej trvalo, kým si to uvedomila...
No čo našťastie to dopadlo v poriadku.
prepínam
Sakraaa, nič sa mu nestalo?! Škoda!
Možno to urobila aj naschvál...