Chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti, či ho používate? a či naozaj make-up vydrží dlhšie a netvoria sa fľaky? ak áno, ktorú značku by ste odporučili. Ďakujem za vaše odpovede.
Ja používam práve ako podklad make-up Rimmel Match perfection a na to Rimmel stay matte púder. S Rimmel som celkovo spokojná už niekoľko rokov..môžem len odporučiť, žiadne fľaky a vydrží celý deň...
@najivna ja som si práve kúpila ten gélový doteraz som mala krémový a chcela som zmenu, prečo si s ním nebola spokojná ? nech viem čo ma čaká keď ho otvorím
podkladová báza od dermacolu/podkladová báza od sephory ... ZáZRAK !! ako fakt.. zjemní, vyhladí, mejkap krásne chytí, vyzerá prirodzene a vydrží.. len sú kurva drahé
@lovinme neviem hrozne bol taky tekuty na mna podla mna by mi viac siel ten kremovy neviem to presne popisat len loreal mi sedi o dost viacej nenechava mi tvar az TAK zamatovu
ako záleží od typu pleti ja si nedávam pod make up krem lebo potom sa lesknem velmi ja si dávam často masky z avonu to planet spa neviem ci poznas potom mi podkladový krem ani netreba
ja som teraz v sobotu použila prvýkrát, ale len preto, že aj keď som si dala najprv kém+make up+púder... tak sa mi tvorili šupinky na nose.... no a toto sa volalo: Paese Baza pod makijaž A bolo to fajn, vydržal dlhšie si myslím a pekne vyhladil pokožku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
toto raz za čas lebo nevidím nejaký rozdiel, keď si dám toto a potom makeup alebo či si dám len makeup
ja mam primer od Missha a rozdiel samozrejme je