nesmie mat vacsie prsia ako ja, nesmie byt spolocensky oblubeny, musi mat aspon 5 fav anime co sa zhoduju s mojimi favs a.. musi byt.. diamond v lolku..
Ked sa mam pozriet na mojho partnera tak asi podla sibalskych detskych oci... inak asi nemam ziadne kriteria lebo keby mam nejake mat, zostarnem sama ako prst
Tiez sa tomu individuu pacim a som ho/ju ochotna strpiet vo volnom case
Cjvm napriklad sucasneho frajira som si 'vybrala' tak, ze bol moj najotravnejsi blizky kamarat, ktory ma vedel prinutit travit s nim vela casu, a po 4 rokoch sme nahodne zistili, ze sa nepricetne pritahujeme
vysoký, pekna tvar - hlavne oci a velmi velmi vzdelaný a inteligentný, racionálny, nech citim ze mam muža a nie zenu alebo psa.
A presne takeho som nasla.
Mala by sa mi výzorovo páčiť (to ale neznamená,že musí splňať nejaké modelkovské kritériá,ale fyzická príťažlivosť a sympatie proste musia byť), a tiež ma dosť priťahuje inteligencia, ale nie taká nabiflená z knižiek a nejaké pseudointelektuálne elitárske reči, ale skôr inteligencia prejavujúca sa v názoroch na život, v správaní k druhým ľudom a podobne. Na záľubách až tak nezáleží, aj ked bolo by super,keby mala rada futbal a knihy o takú ktorá mala k tomu vyhranene negatívny postoj by som asi nemal záujem.
Ako to je síce pekné, snívať o tom, čo by mal/nemal mať, ale keď sa objektívne na to pozerám, tak napriek "požiadavkám", ktoré kladiem na svoju potenciálnu obeť do symbiotického záväzku so mnou... mám pocit, že jediné moje rozhodujúce kritérium je vybrať si niečo dostatočne podivné, čo má komunikačné zručnosti meňavky (alebo iného jednoduchšieho organizmu) alebo je nejakým spôsobom padnuté na hlavu
Ale no, nech je to vtipné, to mám naozaj rada a kebyže je ešte bohatý a vzdelaný, tak to je len plus
najprv som chcela viac vecí zaškrtnúť..ale potom som si uvedomila, že nemusí len by to bolo fajn ako bonus
tak som nakoniec dala len také, čo vyslovene musí!
moja partnerka musi byt mila, svedomita, spolahliva, spravodliva, sympaticka, trpezliva, inteligentna, dosledna, zodpovedna, prijemna, prisposobiva a rozumna. A samozrejme nesmie byt tvrdohlava, zlomyselna, lakoma, neprijemna, namyslena, agresivna, arogantna, nestabilna, bezohladna, domyslava, skodoradostna. manipulativna.....toto su zakladne vlastnosti ktore musi splnat.
tvár a vlasy dosť čo sa týka fyzickej priťažlivosti, postava ma už menej zaujíma ale preferujem útlejšie, no a potom klasika čím vyššia inteligencia tým ma to viac priťahuje, zmysel pre humor a pre umenie..a veľmi ma priťahuje introverzia u žien, čím hlbšia tým lepšie a skrytý ale dosť intenzívny vzťah k sexualite .. v podstate je to asi jednoduchý opis hĺbavého, citlivého a zmyselného introverta
u mňa je to kombinácia viacerých musí mať pekné oči, najlepšie zelené, musí mať vlasy, určite tmavé, ale krátke a musí byť vtipný a mať charakter niesom až tak náročná či ?
@padlyanjel ako darcek na Vianoce . Ale som cital ze v buducnosti maju byt uz take kvalitne ktore sa budu dat povahovo naprogramovat (umela inteligencia) . Potom uz ani zenu mi netreba
Nezaskrtla som veci podla ktorych si vyberam (lebo nevyberam) ale skor take pri ktorych si myslim ze keby ich nesplna (tie pozitivne) a splna (negativne>fajcenie) tak by ma asi nepritahoval...aj ked ani to nie je 100% iste
@cccp tusim som citala taku mangu, ale.to zas si zena objednala "milenca" zadala.ake ma mat vlastnosti a vyzor a poslali jej ho v krabici tak jednoduche
Inteligentná, spoľahlivá mala by si vedieť vážiť veci, empatická a chápavá a určite verná!! nezaujimam o niekoho kto podvádzal v minulosti, vždy ma pritiahne niečo individuálne a určité vyžarovanie kt ale nepramení len zo zovnajšku o ten až tak moc nejde mne nezláleží na výške, farbe oči tetovaniach alebo aké ma vlasy,..
Mám rád keď je chlapec vyšší odo mňa, ale nemusí to byť podmienka a hlavne aby sme si rozumeli a musí byť verný a najviac ma berie keď má chalan pekný pohľad, keď sa smeje
@frenkie477 jezis no ved vyspali sme sa spolu I ked vlastne az na zaklade toho zistenia
Cjvm povodne asi ultimatne klise, ze sme sa celkom slusne spitucki v prisernej zime bozkavali na zastavke pri cakani na nocak a bolo to 14/10 magical? (A mne sa odlomil podpatok a mala som na sebe spoluziakove boty na florbal c. 43, jednu cierna a jednu bielu, a volanikovu bluzku a kozenkove leginy )
spoločné ciele,potešila by veganka alebo vegetarianka ,príťažlivosť je dôležitá-najviac,zaujímavá osobnosť, nech nevykúka jak chleba z tašky, príjemný hlas ,a vobec na par detailov ako moja ex LUL
No moj partner musi byt hlavnr plesaty ..alebo aspon poloplesaty-to zn.v strede aby sa aspon leskol..(totiz ma na muzoch rada ked prinesu so sebou aspon stipku lesku )... no a po dalsie..aby mu chybali aspon dva predne zuby..a samozrejme..o spine za nechtami..to ani nemus pisat..a moze nosit kosmodisk a aj tretiu nohu.. a moze mat aj kratsiu ruku..ja som taky nenarocny clovek
Podla mna musí mať peknú postavu, tvár, vlasy, inak by sa mi ten človek nepáčil. Ale musí mať peknú postavu, tvár, vlasy podľa mňa, nie podľa kamaráta, alebo obyvatelov kraja. A jasné že charakter a správanie musí byť fajn to je v prvom rade samozrejme na tom správaní k druhému to závisí či je aj záujem alebo nie je ale zase sa nepretvarovať... no a keď tam nie je tá fyzická príťažlivosť tak len ťažko má zmysel do toho ísť, ak to nie je obojstranné... preto sa nemá cenu hrnúť do vzťahov...
Kritériá vlastne ani nemám, okrem inteligencie a príbuznému zmyslu pre humor - toto sú asi jediné dve vlastnosti čo fakt musí mať. Ináč môže byť aj opak všetkých preferencií, ak je tam to niečo čím sa vymyká spomedzi davu iných chlapov, s ktorými si neviem predstaviť vzťah. Ale keď už mám idealizovať, páčia sa mi výzorovo väčšinou také typy čo vyzerajú ako bezdomovci xD pekný bezdomovec s takým čímsi filozofickým vo výraze, veľký kostnatý nos je na chlapoch tiež sexy, postava asketická.. a nejaké psychické podivnosti, najlepšie podobné mojim, nech môžme viesť depresívne debaty a mať z toho srandu
teda môj ideálny partner je podľa tohto psychicky nevyrovnaný vychudnutý cynický bezdomovec xD
- musi byt zabezpeceny (sam seba a o cosi viac aby bolo na rodinu, nie mna, ja sa viem sama a to iste aj ponukam)
- musi byt vyssi/rovnako vysoky ako ja
- musime mat spolocny humor
- musime sa pritahovat
- musime sa vediet rozpravat
- musi byt spolahlivy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Cjvm napriklad sucasneho frajira som si 'vybrala' tak, ze bol moj najotravnejsi blizky kamarat, ktory ma vedel prinutit travit s nim vela casu, a po 4 rokoch sme nahodne zistili, ze sa nepricetne pritahujeme
A presne takeho som nasla.
A holohlaveho by som nechcela.
Ale no, nech je to vtipné, to mám naozaj rada a kebyže je ešte bohatý a vzdelaný, tak to je len plus
tak som nakoniec dala len také, čo vyslovene musí!
A dala som aj zvieratka...birdz
Cjvm povodne asi ultimatne klise, ze sme sa celkom slusne spitucki v prisernej zime bozkavali na zastavke pri cakani na nocak a bolo to 14/10 magical? (A mne sa odlomil podpatok a mala som na sebe spoluziakove boty na florbal c. 43, jednu cierna a jednu bielu, a volanikovu bluzku a kozenkove leginy )
Ale keď už tak musí čítať Cosmeru, bezpodmienečne.
teda môj ideálny partner je podľa tohto psychicky nevyrovnaný vychudnutý cynický bezdomovec xD
@mygate hm.. teraz to celé do seba zapadá
- musi byt vyssi/rovnako vysoky ako ja
- musime mat spolocny humor
- musime sa pritahovat
- musime sa vediet rozpravat
- musi byt spolahlivy