tak podla autora uz nehodnotim nazov lebo na jeho clanky uz nejaky nazor mam
a ak citam od cudzieho podla nazvu. neuputa ma dlhy priliz konkretny nazov, je to proste smola a dalej necitam niekedy do toho nazvu treba skryt a podla mna su najlepsie nazvy jedno-dvoj slovne
Mám rád blogy ktoré sú niečim poučné alebo náučné. nemám rád básničky a tak podobne niektoré sú dobré ale väčšina sú len žvásty alebo ešte horšie plagiátom. Tu ale blogy čítam skôr sporadicky mám na to iné portály
čím ďalej, tým viac sa upínam len na určitých autorov, o kt. viem, že ma málokedy sklamú. Ale to neznamená, že si neprečítam občas aj iné blogy, len v poslednej dobe sa musím dosť preklikávať k dobrým blogom a na to zväčša nemám nervy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a ak citam od cudzieho podla nazvu. neuputa ma dlhy priliz konkretny nazov, je to proste smola a dalej necitam niekedy do toho nazvu treba skryt a podla mna su najlepsie nazvy jedno-dvoj slovne
ale ak hej, tak podľa autora alebo, že na mňa niečo nejak "vyhukne"
cielene vyhľadávam len kemurove blogy. @kemuro na hrad!
Potom je tu pár autorov, možno dvaja-traja, ich blogy si vždy prečítam.