hmmm ale aj mna to fakt zaujima,ale ako to ze kazda krajina ma inac mena? napriklad cesi nejdu subezne s nami..nemaju take iste mena v kalendari co my..snad mali iny rimsko katolicky kalendar ?
no podla mna su tam tie mena podla toho,kedy mal niekto dolezity narodky...zrejme teda hlavne ti svati...a cesi maju niektore mena spolocne,niektore nie
Mená podľa svätých bývajú v kalendári podľa toho, v ktorý deň sa tí narodili alebo zomreli, ale tie ostatné... No v každom prípade platí, že to najlepšie na koniec, keďže ja ich mám v decembri.
Och, moja pohovka, veď píšem, že tie, čo nie sú po svätýh, neviem podľa čoho sú. Nauč sa čítať! No a to, že o niekom takom nevieš, ešte neznamená, že neexistuje (resp. neexistoval).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale neviem ti odpovedat a este ma aj nutis premyslat
no a teraz ma zdrbte za moju blbu anglinu
ani ja neviem prečo su tam tak zoradené, ale oslavovanie menín je podľa mňa blbosť
alebo ,,Slavomír" v ten den asi oslavoval mier so svojou manzelkou alebo co
a dosť ma štve že ja sa musím o den deliť s nejakým iným trapnym menom
ja sa tiez delim s myšiakmi , a nahodou, som rada, aj moj nick, aj moje vlastne meno pochadza pekne z hebrejciny a znaci: Kto je ako Boh?
8. mne oslavovanie menín vyhovuje ďalší dôvod prečo by mi mali dávať rodičia keš z mojej strany sú sťažnosti neni