fuj normalne ma striaslo ked som si to precitala. a to ti nevadi potom?
ja som asi precitlivela na veci v ustach...napr. ani vkladaci strojcek som nemohla nosit, ani piercing si neviem predstavit. nejaku gulicku v puse, dakujem neprosim
a este jedna otazka. je to vobec vidno? uz sa tesim na fotky "snazim sa dotknut jazykom nosa" resp. jedina poloha pri ktorej je mi vidno pierc
@matii nee nevadíí aspoň myslím že nie proste to je sila zvyku aj piercing v jazyku mi prvý týždeň vadil hrýzla som doňho a všetko ale teraz po pol roku čo ho mám si neviem predstaviť že by som ho nemala
tak to asi si precitlivelá nwm no ale podľa toho čo píšeš tak asi jo
niee nie je to vidno vôbec ... jedine vtedy keď ho ukážem dakomu že by som zdvihla jazyyk hore aa tak ale ináč nie bo to je vlastne pod ním vieš ved počkaj skúsim nájsť fotku na nete aa dám to tu
@ann182 ako? proste som sa rozhodla kamoška mi už sľúbila že tam pôjde somnou a že nech ma ani nenapadne si to rozmyslieť lebo že ma tam aj nasilu dovlečie keď to bude nutné ta som sa zľakla aa rozhodla sa že tam pôjdem pre istotu po svojich
@sprejerka01 noo mne sa to veľmi veľmii pááči len som nemala akosi odvahu vieš ale už som ju nazbierala
@chillout heh presne tak dôležité je to aby sa to tebe páčilo pretože ty to budeš mať a nie niekto iný .. je to tvoje telo aa je na tebe ako s ním vynaložíš a inááč aj ja cem tunel hocii nwm či tunel ako taký pretože mne sa tie rozťahováky nehorázne pááčia prostee kráása to mať v uchu tak som v rozhodovaní ešte či si kúpiť alebo nekúpiť takého krásneho slimáčika ktorého som minule videla v meste
@chillout ... ale mne sa pááčia proste tie rozťahováky takí tí slimáčikovia zatočení vieš také farebnéé kadejaké somarinky jednoducho krásne to je ja tunel ako taký nechcem ale tie rozťahováky to je totál brutál
hehe zlatá mne tie rozťahováky úplne niektoréé brutálne sú nemôžem z niektorých vážne .. také namakané ... ale zas ako ktoréé no :/ a ty mááš teraz koľko mm tunel?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ak chceš, tak áno, ak nie, tak nie.
aa to je dosť krčééé
@malapohroma ... mne sa to veľmi veľmii páči aa si to aj dám asi len nie som ešte pevne rozhodnutá :/
ja som asi precitlivela na veci v ustach...napr. ani vkladaci strojcek som nemohla nosit, ani piercing si neviem predstavit. nejaku gulicku v puse, dakujem neprosim
a este jedna otazka. je to vobec vidno? uz sa tesim na fotky "snazim sa dotknut jazykom nosa" resp. jedina poloha pri ktorej je mi vidno pierc
tak to asi si precitlivelá nwm no ale podľa toho čo píšeš tak asi jo
niee nie je to vidno vôbec ... jedine vtedy keď ho ukážem dakomu že by som zdvihla jazyyk hore aa tak ale ináč nie bo to je vlastne pod ním vieš ved počkaj skúsim nájsť fotku na nete aa dám to tu
ale je to na tebe, ak sa ti to páči daj si to nenechaj sa odradiť
To radšej do bradavky
@hnisavica nie nebudem chodiť po meste s otvorenými ústami
@narazuvzdornaa ani v bradavke ho nie je vidieť pokiaľ ho sama neukážeš
@hetfield ... no koment radšej
@ann182 dám dám už som rozhodnutá
a ako si k tomu prišla?
@sprejerka01 noo mne sa to veľmi veľmii pááči len som nemala akosi odvahu vieš ale už som ju nazbierala
@spekacik ... jo je som sa rozhodla pre ÁNO
@aguri500 ... veľmi vtipné
@chillout heh presne tak dôležité je to aby sa to tebe páčilo pretože ty to budeš mať a nie niekto iný .. je to tvoje telo aa je na tebe ako s ním vynaložíš a inááč aj ja cem tunel hocii nwm či tunel ako taký pretože mne sa tie rozťahováky nehorázne pááčia prostee kráása to mať v uchu tak som v rozhodovaní ešte či si kúpiť alebo nekúpiť takého krásneho slimáčika ktorého som minule videla v meste
@pinkprincess áno dám už som pevne rozhodnutá
@10saia ...
@tenario ... prečo by nepatrilo? veď je to peknéé
@rabbitko9 ... možno si to vyberiem možno nie ... ale proste sa mi to páči taak si to dám ... vieš
@rangerstenka každý sme iný