ale normalne: hudba dokaze zmenit aj momentalnu naladu, aj ked je clovek smutny dokaze sa smiat, aj ked je clovek stastny dokaze zo zufalstva plakat, zalezi na tom co clovek pocuva.
Mňa by skôr zaujímalo, prečo majú všetci radi inú hudbu. Ja keď si pozriem fórum o tom "čo práve počúvate" tak niekedy sa mi rozum zastavuje nad tým aké sračky tam ľudia postujú, málo kedy sa stane že tam dá niekto niečo čo poznám.
@flysser zalezi na tom co nazyvas ty sracky. Mne osobe sa nepaci techo, hip-hop, rap, to neni hudba, to je len samovolne uvolnovanie zvuku ako prd napriklad
Lebo zvuky skomponované do nejakej skladby vyvolávajú vibračné vlny, ktoré ked sa poslucháčovi dostanú do ucha, pokračujú ďalej do mozgu a stimulujú jeho centrum príjemna.
pretoze hudba ma do cinenia s emociami a naladami...dokaze zlepsit naladu, clovek pri nej dokaze rozmyslat o roznych pocitoch,naladach a myslienkach ktore urcita hudba obsahuje (ok teraz myslim skutocnu hudbu nie komercne sracky, nie justina biebera ci lmfao...)
mňa nielen ukludňuje, ale aj vzrušuje napr. Richar Muller milovanie v daždi ,to je pre mňa jeden z top songov ,ale tiež milujem takéto » www.youtube.com/watch?feature=p...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Toť moja teória
(Práve som si to vymyslela, kdyby něco )
ľudia sa pri hudbe odreagujú.