minule som si kúpila v košiciach chutné topánočky na 5 cm opatku za 100 sk,bolo to prvý krát.predavačka ma upozornila aby som si nevytkla členok ale po dvojhodinovej chôdzi po triede snp na velmi boleli svaly v nohách a prsty som mala pokryte chras
áno, trápme sa v topánkach, ktoré nám spôsobujú chrasty na prstoch, spôsobujú bolesť svalov a pálenie pri chôdzi. veď čo, že umierame od bolesti, hlavne, že na nás chlapi čumia
Hmm..radsej budes vyzerat ako kurvicka z baru aby na teba chlapi cumeli?!V pohode dievca ide ti
Daj si v com sa ti dobre chodí..slapky su naj..v teniskách smrdia nohy a potia sa..takze moja rada kup si šlapky..to nevyzera odpudivo .. a neni to ani drahe a aj tak chlapi nepozerajú na nohy moc
vyska podpatku bola este v rozmedzi, idealna pre nohy je vyska 3-5cm.ale aby som si vzala nove topanky na dlhsiu chodzu...to sa nerobi, nove topanky potrebuju trosku rozchodit a na to su vhodne kratke vzdialenosti. nuz a povedala by som ze ak chces byt na opatkoch a nemat problemy, tak napriek vselijakym odporucaniam ake maju byt vysoke opatky by som povedala ze dobre sa chodi v tych co maju 3-3,5cm.
ved existuju aj pohodlne a pekne topanky, ja mam sandale asi na 3 cm podpatku a mozem v nich chodit cely den a nohy ma bolia akurat tak z chodenia nie z topanok... no a asi by si mala hladat v kvalitnejsich obchodoch
čo si čakala od topánok za 100,-Sk?? Jasne, že ti odrali nohy. Buď sa zmier s botaskami alebo zainvestuj. Topánočky za 2000,-Sk z nejakého značkového obchodu, kde ti aj pri výbere poradie, ťa po 2 hodinách chôdze určite nezabijú.
ty si riadna pica Prepac za ten vyraz, ale kolegyna povedala tak ja ti hovorim nech si amputovat nohy urobis to? A to ze po tebe chlapi zizali neznamena, ze sa im pacis ako zena, ale ako sexualny objekt, vyjebat a zahodit nic viac tak si moc nemysli a 100 SK mno gelnica co cakame D&G asi ne
tu cenu radsej nekomentujem .. ach jaj .. si si wiac problemow narobila jak pomohla .. ja teez nemusim wysoke topky .. ale jedny mam pre kazdy pripad na wysoke si wsak musis zwyknut .. takze skus kratke trate .. abo ja w nowych pobehujem po byte abuch to rozchodila .. hm ??
no 5 cm opatky este nie su take vysoke aby ti robili take problemy. Myslim ze to bude v tej cene topanok...ak tak velmi chces opatky kup si nieco kvalitne, v tom na noha boliet nebude. Alebo si kup nejake pekne slapky a mas to vybavene
@4 žabky sú ako tangáče-dobre vyzerajú, ale sú nezdravé(ploché nohy a často krát oškrú nohy viac ako štekle)
Nie je dobré nosiť stále ani topánky s nízkou podrážkou, ani štekle na vysokých opätkoch-treba to striedať, ale pri oboch alternatívach platí základné pravdilo-kupuj podľa toho ako sa v nich cítiš, nie podľa toho ako vyzerajú, inak zo seba spravíš kaliku. V obchodoch sú aj štekle za prijateľnú cenu, ktoré sú anatomicky tvarované, alebo majú odľahčené päty. Ak sa ti v nich zle chodí, už ich nenos, za tých sto korún to fakt nestojí..
5cm?? veď to je prd si kúp s 10cm podpätkami a potom uvidíš
inak nové topánky (aspoň mne) spravia vždy otlaky... na to si treba zvyknúť druhýkrát ťa už neoderú, alebo aspoň nie až tak veľmi a keď si nezvykneš, tak potom len nízke
ja mam rada take na platforme, tzv. wedge shoes. tie su zvysene aj vpredu, pod spickou, cize to nie az taky rozdiel. mam take oranzove slapky na asi 8 alebo viac cm opatku a chodi sa mi v nich super. to uz sa mi podari zvrtnut si nohu skor v 3 cm ako v tychto. mam aj v albume podobne, a podla mna su dobre tie
Skús si kúpiť radšej nejaké kvalitné..... Tie sú inak vytvarované a majú aj iné vložky vo vnútri, no musíš natrafiť na také kt. budú tebe vyhovovať......
mne nepomohlo,ani ked boty stali majland....Proste mam divny tvar nohy a som zvyknuta na nizke boty...to jest botasky,slapky.../so zabkami by sa to tiez nemalo prehanat.ja si to stale striedam...Ale urcite nebudem nosit topanky,len preto ze sa to paci chlapom.raz za cas,to ano..ale trpet vkuse,?ani za nic
aj ked som zenska, pride mi to tak, ze zena ma mrte bodov plus, ked ma opatky. Sama si dam vysoke topanky len striedmo, som vysoka a ked idem na party je mi lepsie v mojich teniskach.
Ale nikdy nezabudnem na to, ked som si dala suknu a knej vysoke opatky ako sa zatvarilo moje trdl
Je to nezdrave, sposobuje to rozne problemy, ale na druhej strane ich nosia zeny preto, lebo vedia ze dievca v teniskach nebude nikdy na takej urovni ako zena v opatkoch
Ps: nie som povrchna, prave naopak..ale tak to funguje, chlapi zeru vyzor a ked chce nejaka nejakeho nabalit je to podstatne jednoduchsie
@mei mám ten istý problém Osobne sa mi niektoré topánky na vysokom podpätku páčia, ale som vysoká a mám pocit že v takých štekliach by som vyzerala ako vyžla..jo do takých topánok treba mať aj pekné nohy...
Nehovoriac o tom že ženské čo nosia štekle majú pokrivené, vykrivené a neviem aké zničené nohy-veď uvažujte logicky, taká žena v praveku určite nenosila 15 cenťákové podpatky!!..bože toto je inak dosť diskutadebilné..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
som dojatá
Daj si v com sa ti dobre chodí..slapky su naj..v teniskách smrdia nohy a potia sa..takze moja rada kup si šlapky..to nevyzera odpudivo .. a neni to ani drahe a aj tak chlapi nepozerajú na nohy moc
mimochodom tie zabky su vraj tiez dobre nezdrave.
aspon u mna to zaberaa
Nie je dobré nosiť stále ani topánky s nízkou podrážkou, ani štekle na vysokých opätkoch-treba to striedať, ale pri oboch alternatívach platí základné pravdilo-kupuj podľa toho ako sa v nich cítiš, nie podľa toho ako vyzerajú, inak zo seba spravíš kaliku. V obchodoch sú aj štekle za prijateľnú cenu, ktoré sú anatomicky tvarované, alebo majú odľahčené päty. Ak sa ti v nich zle chodí, už ich nenos, za tých sto korún to fakt nestojí..
inak nové topánky (aspoň mne) spravia vždy otlaky... na to si treba zvyknúť druhýkrát ťa už neoderú, alebo aspoň nie až tak veľmi a keď si nezvykneš, tak potom len nízke
Buď si kúp nejaké kvalitné a riskni to,alebo kašli na to a daj si to v čom sa ti chodí pohodlne a máš to odskúšané!
Ale nikdy nezabudnem na to, ked som si dala suknu a knej vysoke opatky ako sa zatvarilo moje trdl
Je to nezdrave, sposobuje to rozne problemy, ale na druhej strane ich nosia zeny preto, lebo vedia ze dievca v teniskach nebude nikdy na takej urovni ako zena v opatkoch
Ps: nie som povrchna, prave naopak..ale tak to funguje, chlapi zeru vyzor a ked chce nejaka nejakeho nabalit je to podstatne jednoduchsie
Nehovoriac o tom že ženské čo nosia štekle majú pokrivené, vykrivené a neviem aké zničené nohy-veď uvažujte logicky, taká žena v praveku určite nenosila 15 cenťákové podpatky!!..bože toto je inak dosť diskutadebilné..