mám asi 100 hier, z toho originálov 12, hudobných CD mám okolo 160, originál 3, programy nepočítam, tam kúpený žiadny nieje keby boli peniaze tak sú tie čísla iné
napr. taky Photoshop.....mnoho povie ze staci, nejaky freeware....ale omnoho lepsie sa pracuje z Photoshopom a ma viacej funkicii....ale z mojim mesacnym prijmom cca. 5E by som si nikdy nemohol dovolit....
Snazim sa ho co najviac obmedzovat, ale nakolko nemam dostatok finacii nejde mi to moc... Legalne mam dve licencie na antivirak, tri operacne systemy, napalovaci SW a ostatne programy sa snazim mat freeware
jedine čo mam legálne je OS antivirák cracknuty, všetko ostatné k čomu sa dostanem tiež, a to nehovorím o hudbe a filmoch čo sťahujem, prečo mám niečo kupovať keď to môžem mať zadarmo? to je ako keby tie cdčka ležali niekde na zemi stačí si len zobrať
zozente mi v michalovciach original anime... ale wokno mam original som nato zabudol aj antivirak a este zopar veci ale to som stale len k dajakej elektronike dostal inac by som nekupil....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
There will come a day, When our flag will sway, everyone will say, we"re all the piratebay