@samsebou30@13 jasné že každá nie. To sú hlúpe zovšeobecnenia čo tu padajú na tvoju adresu. Máš svoje chyby. Ale kto nemá ? Začnite vy mudrlanti písať o sebe toľko čo kerro a uvidíme, kto je kto
@robinson44@18 V podstate ano, mas istym sposobom pravdu. Akurat to, ze nikto iny o sebe nepise tolko, je znak toho, ze ostatni si uvedomuju, ako niektore veci nemusia a nemaju byt zverejnene. Je to ako keby sem idiot Richard postne dvesto fotiek svojho skaredeho pipika, ludia mu na to budu pisat, ze mu uplne jebe, preco dvestokrat postuje svoju skaredu cikulu a ty zrazu prides a prehlasis: Ani vas pipik by nevyzeral na kazdej z 200 fotiek zrovna famozne!
A za druhe, keby aj podlahli pokuseniu, ta jeho nulova sebareflexia je nezreplikovatelna. Kazdy z nas by uz davno citil neskutocnu hanbu, ale tento kokot jedine vdaka svojej chorej hlave si stale mysli, ze je lietadlo a ze my vsetci sme len hejteri a neprajnici. Ospravedlnovat ho a nedajboze ubezpecovat ho, ze vsetko je oukej, wtf? Potrebuje psychologa alebo psychiatra asap, nie tvoje poeticke tlapkanie po ramene.
@robinson44@21 Počkaj, ale ja som to myslel iba ako analógiu. Aj keď je pravda, že svoju nevyžiadanú chlpatú dážďovečku do správičky jednej birdzáčke už poslal. Doteraz je presvedčený o tom, že to vlastne bola jej vina. To ale nemalo byť pointou.
Problém nie je, že sa tu zveruje so svojimi problémami. Robí to tu do istej miery skoro každý, niekto viac a niekto menej. Tento pacient je však obohratá platňa - roky stále o tom istom, bez akejkoľvek snahy o nápravu. Uráža ženy, homosexuálov, minoritné etniká, svoju vlastnú rodinu. Nehovoriac o tých jeho uslintaných a úchylných komentároch. Nie, fakt to nie je v pohode a nesnaž sa jeho správanie normalizovať, bude mu jebať ešte viac.
@robinson44@23 v pohode, v tomto meste a vlastne aj kraji už viem a som aj zvyknutý, že som vystavený spoľahu tak sám na seba, minimálne zo strany dievčat určite keď všetky sa otočili chrbtom a zachovali sa neúctivo. Skôr kamarátov nejakých mám, nejakí snáď čo som spoznal by ma podržali, v to verím, ale ženy no tam nemám koho mať. Celkom sa vykašľali na mňa a ja kašlem zas na nich. Ja im nerozumiem, tak ja sa nikomu nebudem strkať do zadku a keď nič tak nič. Zvykol som si že tu a v dnešnej dobe také dievča neexistuje a rozprávam sa najviac s chlapmi, lebo s nimi sa dá daktorými porozpravať a nezamýšľajú sa vypočítavo, či ich ja zbalím alebo sa oni na mňa nenalepia. Tak to celé padlo na niekdajšej najlepšej kamarátke zo školy, ale nestretávame sa a to už ma má blízko vzdialenosti. Proste niektoré rozmýšľajú dosť prekérne a vypočítavo. Ale prežijem to, prežival som sám doteraz a s nejakými ľuďmi aspoň s takými, s ktorými je o čom kecať sa rozprávam.
A niekedy ja ani nechcem už nijakú.. Lebo tak ktoré sú verné? Každá robí to isté, raz dva zahne a ja nepotrebujem byť sklamaný od nejakej nevernice, ktorá je prelietavá a to nemá ujasnené v živote. Ja sa veru nechcem sklamať, a preto ja radšej budem tu sám.
@robinson44@33 Malebné nie je žiadne mesto. Čo si mal zo zemepisu, také slovenské mesto s názvom Malebné neexistuje. Ešte podobné “Istebné” pri Dolnom Kubíne áno, ale to je dedina. 🙂
Malebné znamená pekné, sympatické, myslel som to na ten náš veľký park, ktorý máme väčší ako v Trnave a aj pomaly všetci z nich nám ho závidia.
Keď pôjdeš k doktorke a dáš sa vypísať na PN, tak pochopíš kde bývam, už som to napísal teraz ja a aj potom neskôr Karamella to EČV.
@trevor1994@34 však a čo si myslela, že to tu celý čas mohol písať “Al”, však sa pri prihlasovaní potvrdzuje, že sa neprihlasuje robot, čiže aký iný ako reálny mám byť a čo nechápe. 🤷♂️
@41 A teraz si predstavte, že s takýmto individuom musíte niečo pracovne riešiť. Cez email. Do piče.
Nič nedáva zmysel, odpovedá na to, na čo ste sa nepýtali, otvoríte prílohu a tam chlpatá cikula.
@lostinthedark@42 jasné a všetci sa na tom zabávajte, poposielajte sem linky a zabávajte sa tu na mne ako by som bol zviera v zoologickej Fakt grc ľud toto
@samsebou30@50 Pozri, skús vždy predtým, než nejaký príspevok odosles, si ho najskor 2x prečítať a zhodnotiť, či je slušný, na úrovni, dobre sformulovany, ... A nikto nebude mať na teba nič. A keď niekto aj bude, prezentuje v zlom obraze len seba.
@samsebou30@49 waw, to si ma teda strašne vysmial (toto bola irónia keby niečo)
namiesto toho aby si si priznal chybu, tak sa tu ešte zavzdušňuješ. vyhľadaj si čo znamená pojem trolling (alebo internetový troll) a pojem AI a pochopíš, že jediný kto tu robí zo seba idiota si ty sám.
To, že ti uniká, prečo som sa to vlastne pýtala, je ešte smutnejšie
@samsebou30@51 veď aj ty si človek a vidíš, tiež ta ľudia neznášajú Je to vzájomné
Dám ti radu Píšeš sem príliš osobné veci. Osobné veci si môže dovoliť písať ten koho osobné veci vyzerajú tak ako osobné veci väčšiny. Ak niesi ako väčšina, ak si divný, alebo nejakym spôsobom výrazne odlišný od väčšiny, tak ich sem radšej nepíš, alebo sa zmier s tým že nebudú prijímané tak ako by si si predstavoval.
Ale kedže máš nulovú sebareflexiu, tak nebudeš chcieť pochopiť alebo vôbec nepochopíš čo som ti vyššie písal.
Vidím to tak že ak budeme všetci zdraví tak túto tému budeme rozoberať ešte velmi velmi vela krát
@abstraktdepres@61 nikto mi nepovedal osobne, že ma neznáša niekto, takže nie tak docela to platí. Som len poskromne s niekým kamarát, ale to by som bol, aj keď by som nepotreboval vyhľadať odborníka.
A so ženami som si nikdy dobre nerozumel, teraz dupľom. Neviem žiadnu spoznať alebo na ňu idem divne. Nedávno som jednej začal písať a okrem jej “ahoj” sa to nikde neposunulo.
@robinson44@57 tak záleží podľa toho kto má aké cítienie pre to mesto. Tak áno trošku je zdevastované, potrebovalo by investovať, prilákať ľudí, ale kúpele to zachraňujú a tam je to pekne, hlavne park a pamiatky.
Nie nerozmýšľal. Podľa mňa by som tam nemohol vydržať ani deň, nie tam ešte bývať. Asi nepoznáš moje záujmy, že ja som skôr dedinský človek a zvyknutý robiť, nie som nejaký shopoholik alebo aby som cez víkendy ako všetci tam z tých hlavných miest vyrážal za nákupnou turistikou. Je tam samý betón, ja chcem dačo pestovať a doprava otrasná, strašne veľa áut. Hluk, prach, špina.
Také mestá nie sú pre pracantov. Čo by som tam robil, hnil pred obrazovkou? To nechcem, ja sa radšej narobím ako si povedať, že celý čas som sa niekde flákal po meste alebo sedel za televizorom, počítačom. A v BA už dupľom by som nikoho nepoznal, však ani tu a to je násobne menšie mesto.
Pochybujem, že sú tam dievčatá pre mňa v takých mestách… Mne treba skromnú, milú, nie nejakú vymetačku barov a ktorá pozná milión chlapov a mala niečo s nimi, ale nie len s jedným ako by to malo byť.
A taká bude skôr v malej dedine ako v meste. Ale už to nie je také ako to bolo, takže to že som sám a že je ťažké, priam nemožné niekoho spoznať je zvlašť v tejto dobe ospravedlniteľné. Je veľa rozvodov a ešte stále je to aj v mojom veku 50:50 v pomere zadaný k slobodným. A keď je taká doba, tak si na tom nestaviam, kto to zažil rozumie.
@samsebou30@66 velice sa stazujes na zeny, ale pritom sam si jaky povrchny a judgemental. Hentak kategorizovat zeny z mesta... chore... to mi pripomina ked som bol vtedy v 2018 s tebu nazivo a isli sme do jedneho baru si este sadnut nachvilu, ale este tam nikoho nebol a dosla tam skupina mladych holek a ty si ich uz hned isol ohovarat na styl ze su pobehlice a nevim co. Uz vtedy sa mi zastavoval rozum. Alebo som ti ukazal fotku holky s ktorou som si pisal a ty jako prve co si povedal ze "ma dobre c**ky".. ziadny filter na myslenky. Plno chalanov ma toto v hlave, ale proste nehovori to nahlas... kedy si to uvedomis... z toho plynuli aj tie tvoje hooodne uchylne a slizke komentare pod fotkami zien tu kedysi. A ty sa potom cudujes ze si so ziadnou nevychadzas, ked ich zrejme vidis len jako sexualne objekty kolkokrat.
@robinson44@76 tak ale pod tebou si to videl možno, teal tam hovorí, že baby pre mňa nebudú a že zostanem sám. Takže mne už s tými babami asi odzvonil povestný umieračik. 😬
@novynick@78 inkubátory nie a aké, ale koľkí muži to tak robia, že ju čímskôr nabúchajú, aby ostala už ďalej s nimi a neodišla za ďalším. Inak aj to je zbabelá varianta zvlášť pri peknej babe.
@trevor1994@79 však aj ja som sa stretol vtedy s viacerými. To boli ešte tie časy kedy som sa po covide tak neuzavrel. Ale po tom covide som takto uzavretý a asi sa ani nechcem stretávať, ktovie.
@trevor1994@70 ale čoby, nepožadujem veľa, ale tak takú ako martinku z turca tiež nechcem mať. 🙂
Viem kde, a to som tam povedal?! Ja si to nepamätám.
Keby nie som panic ich vidím ako sexuálne objekty, nie takto keď som ani netoto.
@samsebou30@89 Ty pridrbaný, frustrovaný, škaredý, tupý pičus. Evidentne si s nimi neprehodil ani slovko a už si ich odsúdil. Odkiaľ vieš, že to boli zlatokopky?
@samsebou30@89 chcel som to napisat inac, ale @90 to napisal uz za mna. Teraz zase su to zlatokopky uz? Neskutecne jak si strasne povrchny a judgemental... wow nemam slov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
A za druhe, keby aj podlahli pokuseniu, ta jeho nulova sebareflexia je nezreplikovatelna. Kazdy z nas by uz davno citil neskutocnu hanbu, ale tento kokot jedine vdaka svojej chorej hlave si stale mysli, ze je lietadlo a ze my vsetci sme len hejteri a neprajnici. Ospravedlnovat ho a nedajboze ubezpecovat ho, ze vsetko je oukej, wtf? Potrebuje psychologa alebo psychiatra asap, nie tvoje poeticke tlapkanie po ramene.
Ale keby len písal o svojich problémoch v čisto textovej forme bez obrázkov, proti tomu nič nemám.
Myslím, že práve to ľuďom pomáha prežiť, keď môžu zdielať svoje skutočné ja. V rámci slušnosti, samozrejme.
@lostinthedark vidíš, takto mi to príde dostatočné. Netreba sa oddávať zbytočnej nenávisti.
Ja vnímam B. ako oázu pokoja a lásky. Všetci sme na jednej lodi
Problém nie je, že sa tu zveruje so svojimi problémami. Robí to tu do istej miery skoro každý, niekto viac a niekto menej. Tento pacient je však obohratá platňa - roky stále o tom istom, bez akejkoľvek snahy o nápravu. Uráža ženy, homosexuálov, minoritné etniká, svoju vlastnú rodinu. Nehovoriac o tých jeho uslintaných a úchylných komentároch. Nie, fakt to nie je v pohode a nesnaž sa jeho správanie normalizovať, bude mu jebať ešte viac.
Ale dobre, už sa ho teda nebudem zastávať, keď si to neželáš. @samsebou30 nechávam ťa napospas osudu. Odteraz si tu sám
Malebné znamená pekné, sympatické, myslel som to na ten náš veľký park, ktorý máme väčší ako v Trnave a aj pomaly všetci z nich nám ho závidia.
Keď pôjdeš k doktorke a dáš sa vypísať na PN, tak pochopíš kde bývam, už som to napísal teraz ja a aj potom neskôr Karamella to EČV.
Nič nedáva zmysel, odpovedá na to, na čo ste sa nepýtali, otvoríte prílohu a tam chlpatá cikula.
Nerozmýšlal si niekedy na Bratislavou alebo Prahou ? Určite máš ako šikovný pracant more možností... čo ťa drží neskúsiť niečo nové ?
namiesto toho aby si si priznal chybu, tak sa tu ešte zavzdušňuješ. vyhľadaj si čo znamená pojem trolling (alebo internetový troll) a pojem AI a pochopíš, že jediný kto tu robí zo seba idiota si ty sám.
To, že ti uniká, prečo som sa to vlastne pýtala, je ešte smutnejšie
Dám ti radu Píšeš sem príliš osobné veci. Osobné veci si môže dovoliť písať ten koho osobné veci vyzerajú tak ako osobné veci väčšiny. Ak niesi ako väčšina, ak si divný, alebo nejakym spôsobom výrazne odlišný od väčšiny, tak ich sem radšej nepíš, alebo sa zmier s tým že nebudú prijímané tak ako by si si predstavoval.
Ale kedže máš nulovú sebareflexiu, tak nebudeš chcieť pochopiť alebo vôbec nepochopíš čo som ti vyššie písal.
Vidím to tak že ak budeme všetci zdraví tak túto tému budeme rozoberať ešte velmi velmi vela krát
Nie nerozmýšľal. Podľa mňa by som tam nemohol vydržať ani deň, nie tam ešte bývať. Asi nepoznáš moje záujmy, že ja som skôr dedinský človek a zvyknutý robiť, nie som nejaký shopoholik alebo aby som cez víkendy ako všetci tam z tých hlavných miest vyrážal za nákupnou turistikou. Je tam samý betón, ja chcem dačo pestovať a doprava otrasná, strašne veľa áut. Hluk, prach, špina.
Ale ok, chápem tvoju apatiu voči špine a prachu.
a taktiez, nevidi ich len ako sexualny objekt ale aj ako biologicke inkubatory!
Viem kde, a to som tam povedal?! Ja si to nepamätám.
Keby nie som panic ich vidím ako sexuálne objekty, nie takto keď som ani netoto.