ste na dovolenke niekde pri mori s rodicmi. jeden vecer za vami pride dievca/chlapec vasich snov a mate moznost s nim mat nieco nezavazne, ale vy viete, ze vas doma caka staly partner, ktory sa to vsak nema ako dozvediet. pojdete do toho?
nemám partnera, ale keby som ho mala/nemala to je jedno, keď toho človeka poznám len pár hodín, tak ďalej ako po pusu na rozlúčku by som určite nezašla, nech je akokoľvek pekný...
mne sa to prihodilo, akurát že ma doma nikto nečakal. Teraz by ma už čakal, pravdepodobne by som vystriedal rodičov za ňu, ale kebyže idem s rodičmi a doma ma čaká, tak určite nie - radšej tu osobu mojich snov budem obchádzať na míle ďaleko,
Kedze ma doma caka partnerka, tak predpokladam ze som stastny s nou. A ked raz mam niekoho doma, v tom pripade pre mna nikto okrem daneho cloveka nie je muzom/zenou snov. Toto je taka absurdna a odveci otazka az to boli.
Raz za mnou na plazi vo FR. prisla nejaka domaca , lebo som tam bol s bratom , on odbehol niekde a vyzeral som ze som tam sam a smutny Keby som nemal soc. fobiu vtedy tak to vyuzijem.
Teraz uz nieee.
Inak dobry napad na balenie silne empatickych bab.
Ale nie, nešla by som do toho. Lebo kebyže ma doma čaká partner/-ka, tak ten/tá by bol/-a momentálne človekom mojich snov, čiže každý iný by sa mu/jej nemal šancu vyrovnať
nikdy... aj keby mna podviedla partnerka.. rozidem sa a nebudem podvadzat.. aj cez vsetky zle skusenosti.. a ked podvadzaju druhi.. ich sracky.. nech ich hryzie svedomie a sami predurcuju svoj vztah na zanik... uz som si zazil svoje.. ale mam zasady.. u mna nedojde ani k flirtu aj ked za mnou pride nejaka a ma sexisticke narazky.. je mi to jedno.. neexistuje pre mna.. mam len jednu pre ktoru zijem..
Keď máš niekoho,koho skutočne miluješ a skutočne cítiš,že žiješ iba pre neho, ani by si nepomyslela na podvod! Ak je to skutočná láska! Teda ja som skutočne zamilovaná a nikdy by som nič také nespravila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
"jeden večer za vami príde...." nereálne, a ak by aj bolo, mám tam rodičov, takže nereálne
"doma vás čaká partner" - nereálne
a mám po probléme
Ale odhliadnuc od všetkých situácií nastolených v @2 + tohto komentára vyššie, nie. ( @3 )
...a tak...
Teraz uz nieee.
Inak dobry napad na balenie silne empatickych bab.
Ale nie, nešla by som do toho. Lebo kebyže ma doma čaká partner/-ka, tak ten/tá by bol/-a momentálne človekom mojich snov, čiže každý iný by sa mu/jej nemal šancu vyrovnať
A keby aj hej, tak by som to nespravil.
Asi dnes patrím k menšine, ale neplánujem byť taký *****, že by som bol schopný si úplne ignorovať svedomie.
- plánujem prvý sex až po svadbe
- nedokázala by som to môjmu priateľovi spraviť, veľmi ho ľúbim, vážim si ho a bolo by to voči nemu nespravodlivé, hnusné...
to sa mozes opytat, ci by som okradol vlastnu babku, co ma alzheimera a aj tak by mi na to neprisla