odkedy sa klikanim dokazuje vlastenectvo? kam sme to dnes dospeli? uz som to skusala, ale napisalo mi, ze stranka mimo prevadzky, tak som sa na to vykaslala...
No, akurat som dosiahol najvyssi rank - Uber Clicker, mam rovnych 390,000 klikov. Teraz idem radsej vymyslat lepsi skript, nech tam mozem hodit naraz par milionov, co budeme trocharit
To cislo 198 v skripte mozes menit az na 999, ale nie hned, lebo ta server vyhodi. Zacni s 200, potom davaj 500, potom 800 a ked to bude ficat mozes davat po 999. To mas hned tisicku na konte za iba par manualnych klikov. Ked ti vyhodi zadaj pismena z obrazka, zadaj, ale po zadani zasa zacinaj od 200. ked sa uponahlas a server ta vyhodi, odpoj sa a pripoj z netu a fici to zasa. Ak nie, chyba je v serveri a treba len pockat
Nie je problem ziskat nazvy premennych atd., staci si omrknut komunikaciu so serverom cez packet sniffer.
Momentalne sa mi podarilo lubovolne si menit rank bez akehokolvek klikania ale na celkovy vplyv slovenskych klikov to vplyv nema ale snad vymyslim nieco aj na to
O styri dni zacina nova hra, uvidime ako to vypali a snad dovtedy vymyslim lepsi skript, trocha som uz pokrocil ale ten klucovy poryv geniality este neprisiel
"ked sa uponahlas a server ta vyhodi, odpoj sa a pripoj z netu a fici to zasa" - odpojenie z netu tu pomoze len ak ti dhcp prideluje dynamicku IP adresu, na staticku adresu odpojenie nema ziadny vplyv..
No neviem jak to je konkretne na danom serveri, ale keby je to moj, tak by som to riesil tak ze pomocou vypisu z whois lookup by som zistoval ci ide o proxy a ak hej, tak by sa nedalo pridavat clicky.
Prosim ta nejaka posledna prijebana firma sa nudi tak zorganizovala klikaci server tam genialnu ochranu necakaj Pochybujem, ze niektora z krajin na prvych miestach nema par hackerov. U Poliakov to mam aj zdokumentovane, kde by take truby naklikali stvrt miliardy
No sak jasne ani necakam. Ved maximalna bezpecnost na nete neexistuje a ani existovat nebude. A k tym clickom zneuzit to na strane klienta (javascriptom) to je jednoduche. Keby to riesili na strane serveru (napr phpeckom, alebo ja neviem aspckom) tak tam by to uz bolo tazsie, kedze nevidiet code.
Z rapidu moc netaham, tak neviem ako to tam funguje, ale pocul som ze nepomoze ani proxy, tak teraz neviem!?
editor packetov? Fuu tak na UNIXoch jedine. Ale to by si musel mat pravdepodobne kernel scompilovany s podporou editacie packetov az sa ta podpora nenachadza v predcompilovanom kerneli. Vola sa hping2 a tusim ze hping (verzia 1) je aj pre windoze..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale podporujem to!!!!!
SLOVACI do toho!! ked ne v hokeji tak aspon v klikani
Seina: ked sa ti chcelo klasickym sposobom naklikat 1,200 klikov, s mojim sposobom das pri presne rovnakej fyzickej namahe klikov cca 15-20 tisic
(lebo nasa nadej je zrejme len v dvoch moznostiach:
a. najde sa dost ludi vyuzivajucich dalej uverejneny skript
b. vymyslim lepsi a sam nam pridam par milionov )
(hned to sem idem skopcit)
1. najprv naklikaj rucne tolko klikov, aby sa ti zjavil napis Add to total
2. potom do adress baru (skratka tam, kde je adresa momentalnej internetovej stranky, nech mas akykolvek prehliadac), vloz:
javascript: mytot=clkcnt=198; cd(25); rankrfrsh();
3. stlac, stale so zameranim v adress bare, enter
4. klikni este raz na Click tlacidlo
5. a co nevidis? hned mas 200 klikov
6. uz ich len odosli
To cislo 198 v skripte mozes menit az na 999, ale nie hned, lebo ta server vyhodi. Zacni s 200, potom davaj 500, potom 800 a ked to bude ficat mozes davat po 999. To mas hned tisicku na konte za iba par manualnych klikov. Ked ti vyhodi zadaj pismena z obrazka, zadaj, ale po zadani zasa zacinaj od 200. ked sa uponahlas a server ta vyhodi, odpoj sa a pripoj z netu a fici to zasa. Ak nie, chyba je v serveri a treba len pockat
Momentalne sa mi podarilo lubovolne si menit rank bez akehokolvek klikania ale na celkovy vplyv slovenskych klikov to vplyv nema ale snad vymyslim nieco aj na to
Pre pobavenie mozte vyskusat:
javascript:addclicks(1000000);
odenterujte a potom si pridajte ale 20 klikov DD dalsie staci odenterovat:
javascript:countup(150000000,15);
O styri dni zacina nova hra, uvidime ako to vypali a snad dovtedy vymyslim lepsi skript, trocha som uz pokrocil ale ten klucovy poryv geniality este neprisiel
Z rapidu moc netaham, tak neviem ako to tam funguje, ale pocul som ze nepomoze ani proxy, tak teraz neviem!?
No, viem ze na rapide to prinajmensom kedysi slo (proxy), teraz neviem a je mi to fu(c)k, kedze mam dynamicku IP..