@malalu nie, to boli zelení. prešli okolo nás a asi tak po piatich metroch si všimli, že obidvaja kamoši majú na hlave farebné číra, takže rýchlo zaradili spiatočku a asi si prišli neskutočne vtipní. "kde ste boli mládež? na pijatike?? alebo si zafajčiť z trávy? podpáliť mačku?? nebodaj človeka??"
@motorizer veď viem, že modrý sú horší, síce sú aj výnimky, musím byť férová
@7cutegirl7 nó, ono, aj taký musia byť nás tiež často obchádzali až kým kamarát nespravil niečo, čo sa im zdalo divné a potom mali plno hlúpych rečí a otázok
@malalu ale chápeš?? ani občiansky si nevypýtali ani len z auta nevyliezli väčšinou keď kontorlujú tak musíš všetko vybrať z vačkov na strechu, vreští po tebe jak najatý.. a títo nič normálne vysmiati si tam sedia v aute a pýtajú sa nás či nemáme trávu jasné, aj keby som jej mala kilo určite sa ti k nej priznám, ty kokotko
@7cutegirl7 reťaze už od 16 tich nenosím, v živote by som si nedal žiadnu farbu na vlasy ale je pravda že plesňáky vyhrnuté do pol lýtok a k tomu 20 dierkové culty priťahujú pozornosť. no ale vieš naša banda pozostáva hlavne zo skinheads a punkáčov a všetci máme 18 a viac takže fízli už neberú ohlady
tiež často sme vonku a chlapci od nás majú "nebezpečný" výzor, ale policajti nás majú radi, veľa ich poznáme už a tí len zakývajú z auta, prípadne že "áááá, takže kto má sviatok dneska?" lebo sme im vždy hovorili, že niekto z nás má meniny a idú ďalej
@motorizer@7cutegirl7 vy dvaja ste presne ten typ ľudí, čo vie na policajtov len pičovať. dúfam, že vám tú trávu raz nájdu a snáď jej pri sebe budete mať čo najviac.
@malalu Ako reakcia na rozmach rasizmu a xenofóbneho myslenia v skinheads vnikli v roku 1986 v americkom New Yorku S.H.A.R.P. (Skinheads Against racial Prejudice - Skinheadi proti rasovým predsudkom). Sharps zaznamenali veľký, rýchly prírastok.
Sharps vyvolávajú bitky s WP Skins, ktoré zachádzajú až do extrému, kedy sa začnú používať strelné zbrane. Vzniklo mnoho nových skupín - Warzone, Agnostic Front.... Sú ostro zamerané proti fašizmu a chodia samozrejme štýlovo oblečení. Myšlienka protirasistických skinheads onedlho prešla aj do Európy, konkrétne do Anglicka prostredníctvom speváka antifašistickej Oi! skupiny The Opressed. Vznikali rôzne skupiny, hudobné vydavateľstvá (labely) a časopisy (nazvané ziny, fanziny).
ale mi povedz, kde je rozdiel. sharper sa ti niekde nahuli, prípadne niečo iné, hovorí o sebe, aký je on správny, pritom robí zlobu kade chodí, bije sa hore-dole a tvári sa ako hrdina spoločnosti, lebo on bije neonacistov.
neonacista sa opije, hovorí aký je on správny a pritom robí zlobu kade chodí, bije sa hore-dole a tvári sa ako hrdina spoločnosti, lebo bije socky.
to neber ako urážku, ale ja proste tieto štýly naozaj nemusím. toť vše
@malalu rozdiely tam sú. rozdiel v myslení- skinhead je robotník a je hrdý na to že tvrdo a poctivo pracuje a je jedno akej je rasy, je apolitický atď....nechce sa mi to vypisovať je toho vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
-len mi pekne dajte fúkať, pán policajt
ale inak nie, väčšinou som stretla na takých v pohode, čo ma vozili domov, handrkovali o občiansky, a nechali púšťať húkačky a mačkať gombíky v aute
ale inak poznám pár policajtov a sú to v pohode ľudia, samozrejme, nájdu sa aj idioti... ako všade
@7cutegirl7 nó, ono, aj taký musia byť nás tiež často obchádzali až kým kamarát nespravil niečo, čo sa im zdalo divné a potom mali plno hlúpych rečí a otázok
ale keď si to tak vezmem, nikdy ma neprestane pozerať sa do tých sklamaných očí, keď nič nenájdu
Môj priateľ je policajt a tak viem, že ich humor je niekedy úplne mimo
to su proste fizly
tiež často sme vonku a chlapci od nás majú "nebezpečný" výzor, ale policajti nás majú radi, veľa ich poznáme už a tí len zakývajú z auta, prípadne že "áááá, takže kto má sviatok dneska?" lebo sme im vždy hovorili, že niekto z nás má meniny a idú ďalej
Sharps vyvolávajú bitky s WP Skins, ktoré zachádzajú až do extrému, kedy sa začnú používať strelné zbrane. Vzniklo mnoho nových skupín - Warzone, Agnostic Front.... Sú ostro zamerané proti fašizmu a chodia samozrejme štýlovo oblečení. Myšlienka protirasistických skinheads onedlho prešla aj do Európy, konkrétne do Anglicka prostredníctvom speváka antifašistickej Oi! skupiny The Opressed. Vznikali rôzne skupiny, hudobné vydavateľstvá (labely) a časopisy (nazvané ziny, fanziny).
ale mi povedz, kde je rozdiel. sharper sa ti niekde nahuli, prípadne niečo iné, hovorí o sebe, aký je on správny, pritom robí zlobu kade chodí, bije sa hore-dole a tvári sa ako hrdina spoločnosti, lebo on bije neonacistov.
neonacista sa opije, hovorí aký je on správny a pritom robí zlobu kade chodí, bije sa hore-dole a tvári sa ako hrdina spoločnosti, lebo bije socky.
to neber ako urážku, ale ja proste tieto štýly naozaj nemusím. toť vše
moderní punkáči počúvajú Miley Cyrus a zbožňujú ružovú?