No takže zaujíma ma jedna vec. Prečo polícia ak vedia o určitých miestach, kde sa kradnú autá a hlavné určité typy (Octavia..) neodstavia jedno civilné auto a nedávajú pozor či ho niekto nekradne ? Ja si myslím,že by ani nemuseli dlho čakať a za pár dní b
Lebo kým mne skontrolujú občiansky zatiaľčo vedľa chľascú 3m odo mna deti najstaršie má možno 15 rokov. Takato prehliadka mojho občianskeho im trvá asi 30min. Ale no čo ja viem toto boli mestský takže sa nerozčulujem
@mezomus je to zaujímavé, pretože niektoré autá idú na dračku a v určitých oblastiach sa kradne doslova stále. Takže určite b to stálo za to.
A ešte by mohli vyskúšať takú vec, že auto nechať odomknuté a kto ho pôjde ukradnúť, tak ho chytiť. neboj sa, krádeží by po takýchto akciách bolo málo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A ešte by mohli vyskúšať takú vec, že auto nechať odomknuté a kto ho pôjde ukradnúť, tak ho chytiť. neboj sa, krádeží by po takýchto akciách bolo málo.
je to kolobeh života:
autičkári maju prácu
v dielni montéri maju prácu
predajcovia maju prácu
poliši maju prácu
farári maju prácu, keď postrieľaju autičkárov
a nakoniec aj hrobári maju prácu, keď ich zahrabu do Matky Zeme
a čo z toho vyplíva?
že naša Imperátorka Radičova je hrdá na Slovenský národ aký je pracovitý..........
filip