aky ma zmysel ziwota ked som w irsku a nemam tu ziednich priatelow a doma mam caju s ktorow som uz rok a pol a chcem ist do swojej rodnem krajiny naco je wlastne tan ziwot ked sa ho neda ani na plno wiuzit tak ako by som si ho predstawowal keby som nemal
Vsetko ma svoj vyznam..to je natom strasne ..Ja mam taky isty problem a je to hrozostrasne ,ked nemas vokol seba nikoho len virtualnich priatelov na sieti a aspon to,ze si dopisujes s nimi ta trosku ukludnuje...vecer je najhorsii dolahne na teba vsetok smutok...
mas uplnu prawdu je to presne tak teraz pocuwam tu pesnicku a ide my az do placu dakedysi rozprawam wecer wposteli "komu so co sprawil ze som takto dopadol"
Mne je stale do placu vecer je to strasidelne,ked si sam na izbe a nemozes sa porozpravat...neznasam ten pocit..Ten song stale si ho pustam aby som vedela,ze nikto na mna mysli a ja nie som s nim...
No ved prave to je natom to najtazsie malo kto si vie prdstavit,ze je to ako vo väzenii nezufaj dam ti LINK a mozes skusit nieco postavit » mach-wold.myminicity.com/...
no ved vie po anglicky aspon trosku? najprv musiis vytvorit nazoov a potom posielas LINK druhym ludom tyym padom ti pomahaju vytvorit mestecko a nebud smutny
tiez som uvazneny v anglicku a nemam sice problem s tym ze by som nemal priatelov/ludi okolo seba, ale tito priatelia co tu mam su z mojho pohladu taki materialisticky. proste ako to povedat, su tu pre mna, da sa s nimi porozpravat, ist do klubu, ale to ze ich poznam kratko a viem ze ich raz opustim mi nedovoli brat ich ako tych co mam doma a nedaju sa povazovat za nahradu. citim sa z toho hrozne a zakazdym cakam aby som sa uz konecne vratil domov na tych par tyzdnov a technicky to tu len "prezivam".
mmm..ja keby som nemala svojho chalana, asi by som tiez od nudy zomrela...prestahovali sme sa pred vyse rokom do domu na deedinu..a nepoznam tam ani nohu...ae zivot ma stale zmysel, neboj...niekedy si aj za svojim domovom poplacemm...mmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov