Chcem sa spýtať, či sú pukance do mikrovlnej rúry nezdravé resp. či sa z nich priberá.. Dám si ich málokedy, len teraz som dostal chuť ale držím diétu, tak či sú zlé pri chudnutí . Ďakujem
samotna kukurica by podla mna byt zla nemala, mozno trochu cukru v nej, ale ak to spalis tak pohoda.. cize opekat kukuricu je celkom zdrave podla mna..
ALE nevies co cpu do toho obchodoveho, plus oleja je tam strasne vela, cize ak hladas zdravu stravu tak popcorn by som tam zrovna neradila
@podnaplaz ak ides spat neskoro mozes aj jest neskoro posun si hranicu.. mne mama nadava ked jem po 18. hodine lenze ja ked idem spat o polnoci tak v pohode mozem..
No z kukurice sa priberá, to je pravda, ale ked držíš dietu tak je lepšie si dať popcorn ako chipsy keď niekedy dostaneš chuť, ale asi to nebude bohvieaká diéta keď na večeru zješ bábovku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ALE nevies co cpu do toho obchodoveho, plus oleja je tam strasne vela, cize ak hladas zdravu stravu tak popcorn by som tam zrovna neradila
(teda, mikrovlnkové asi nie sú na oleji a podobne, ale ako sa tu kedysi ktosi vyjadril, kukuricou sa vykrmujú prasce, takže...)
každopádne na druhej strane, ak ich nezožerieš pol kila... (len aby ti to neskazilo celú diétnu morálku)
diety vseobecne nie su odporucane kvoli jojo efektu, jedine ze by si planoval zit na plevele az do smrti.. ono to chce skorej hybat sa
@podnaplaz ser na to a jedz co chces, toto je uplna blbost