Pre mamu som chcel kúpiť ten laserový depilačný strojček Phillips z reklamy ale nedávno sa nám pokazila mikrovlnka, tak rozmýšlam aj nad tým. Alebo kupiť ten strojček a mikrovlnku až po Vianociach, keď budú tie akcie ? pokračovanie v prvom komentári
Ten strojček stojí cez 15e a mikrovlnka 50e... A pre sestru by som chcel niečo, čo by jej pomohlo v domácnosti lebo nedávno začala bývať s frajerom... niečo do 20e
darček pre sestru tu neuvediem, síce sa už tak 5 rokov na birdz neprihlásila, ale možno sa hej
mame darujem poukážku do Artfora a DVD-čka s dokumentárnym cyklom Prvá:
Však sa jej nenápadne spýtaj co by chcela... Alebo to sprav tak ze jej kúpis nejakú drobnosť ktorú by chcela na Vianoce a po Vianociach jej kúpiš keď budu akcie nejaký drahší darček
Vrecusko mozno. Lebo Philips som na nay videla od 250€ do cca 500€ a Braun tak za 230€. Ono ipl lacne nie su, este ked je to znacka tak davaj pozor co kupujes, nech sa neobabres...
Ono takto. Ak tvoja mamina po tom tuzi a mas nato, kup jej to. Ak nato nemas a potrebuje epilator pretoze ho pouziva a ja neviem pokazil sa jej, tak jej kup taky aky mala len lepsi.
Ale pokial po nom netuzi, nepotrebuje nepride mi to ako dobry napad...
Ked sa mamina o seba stara mozes jej kupit xyz dalsich veci na krasu... Kozmetiku(dekorativnu, vlasovu, telovu, pletovu), poukazku do jej oblubeneho salonu, parfum, hodinky, sperky, ak uz chodi na zakroky mozes jej kupit aj to, no ved neurazi sa ked tam chodi...
Ale tak neviem co ma rada... Nepotrebuje novy mobil? Necita napriklad D.Dana? Nepotrebuje nove topanky/bundu? Nove papuce? Ake su jej zaluby? Pestuje rastliny? Je varenie jej zaluba? Rada pozera telku? Ma rada kavu a pije jej vela?
@yoss lebo ked vyslovene nepovedia ze chcu tu a tu vonavku z tejto znacky tak to dopadne tak ze dostanu vonu, ktora mozno je celkom fajn, ale nekupil by si to daný človek lebonsa s tym nestotoznuje a nebude sa citit tak akokeby mal perfektnu vonu po ktorej tuzi. O tom horsie ak by sa mu vôbec.nepacila a len by podakoval zo slusnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mame darujem poukážku do Artfora a DVD-čka s dokumentárnym cyklom Prvá:
Epilator za 15e za vela stat nebude.
Ono takto. Ak tvoja mamina po tom tuzi a mas nato, kup jej to. Ak nato nemas a potrebuje epilator pretoze ho pouziva a ja neviem pokazil sa jej, tak jej kup taky aky mala len lepsi.
Ale pokial po nom netuzi, nepotrebuje nepride mi to ako dobry napad...
Ked sa mamina o seba stara mozes jej kupit xyz dalsich veci na krasu... Kozmetiku(dekorativnu, vlasovu, telovu, pletovu), poukazku do jej oblubeneho salonu, parfum, hodinky, sperky, ak uz chodi na zakroky mozes jej kupit aj to, no ved neurazi sa ked tam chodi...
Ale tak neviem co ma rada... Nepotrebuje novy mobil? Necita napriklad D.Dana? Nepotrebuje nove topanky/bundu? Nove papuce? Ake su jej zaluby? Pestuje rastliny? Je varenie jej zaluba? Rada pozera telku? Ma rada kavu a pije jej vela?