Poraďte ako zmeniť lásku v nenávisť? už to trvá príliš dlho
dojebal som veľa vecí ale ani ona nebola dokonalá, tiež mi ublížila ale aj napriek tomu ju milujem.. už prešiel rok.. neviem to zmeniť a už mi z toho jebe na hlavu škaredú
ja mám rovnaký problém.. stále na neho neviem zabudnúť... snažím sa si v sugerovať, že ho z celej duše neznášam, ale ked som trošku opitá hneď táram ako veľmi mi chýba.... NENAVIDÍM HO za všetko čo urobil, resp. (ne)urobil a neznášam svoju myseľ a srdce za to, že sa nechalo zamilovať.... som debil, piča... nekomentujem ďalej....
@luxie ono nie ze by to bola zla rada, ale...ani u mna to nepomaha. nemam to na fb, az na jednu osobu nemame nic spolocne, on byva uplne inde, nez ja, a aj tak..neprechadza.
@reym ...tak keď to nejde takto tak to sprav opačne ...snaž sa na ňu namotávať a stále si hovor aká je perfektná a ako ju miluješ a ono to vyprchá do mesiaca a ako v každom či už reálnom alebo platonickom vzťahu sa po čase dostaneš fázy realita
inak najlepsie ak si to zapíseš v čom je perfektná
@12 ona je vo veľa veciach taká iná ako ostatné ženy, teda osobne ich nepoznám dáko na stovky ale žiadna, čo som spoznal posledný rok, sa jej nemôže rovnať.. takže toto si ani nemusím hovoriť a viem, že je perfektná..
spravila pičovinu, aj ja som robil pičoviny.. ale nič takého rázu ako podjebať druhého alebo tak.. a rozišli sme sa vlastne z mojej strany kvôli blbosti a je to celé veľmi dlhý príbeh, no už to nikdy nebude ako predtým.. skúšal som aj s dákou inou si začať ale vždy to bolo len z jej strany.. ani ten sex nie je s nikým taký skvelý, ako bol s ňou
niekedy len nezabudneš. ani ja som nezabudol na tie dve čo som skutočne miloval. boli len dve.. popri iných úletoch.
a ako to riešiť tiež sám neviem. len pár ľudí ti spraví na srdci "jazvu" a tá tam vždy bude. niekedy ani rok, alebo desať nestačí. a keď sa ťa niekto spýta keď bude tvojim dňom koniec.. tak si možno spomenieš tiež
hlavne neporovnávaj a nesnaž sa ju nahradiť, lebo nikto už nebude taký ako ona choď ďalej ak sa ti dá.
Kedysi som mal podobný problém som si zablokoval jej FB mal som ju bloknutú tak že proste som jej mohol napísať aj som ju mal v priateľoch ale neukazovalo mi na hlavnej nástenke žiadne príspevky od nej.. a som nakoniec aj zabudol na ňu a možno po pol roku som si spomenul že však ja ju mam v priateľoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
idem si vyhonit, hned som s5
inak najlepsie ak si to zapíseš v čom je perfektná
spravila pičovinu, aj ja som robil pičoviny.. ale nič takého rázu ako podjebať druhého alebo tak.. a rozišli sme sa vlastne z mojej strany kvôli blbosti a je to celé veľmi dlhý príbeh, no už to nikdy nebude ako predtým.. skúšal som aj s dákou inou si začať ale vždy to bolo len z jej strany.. ani ten sex nie je s nikým taký skvelý, ako bol s ňou
a ako to riešiť tiež sám neviem. len pár ľudí ti spraví na srdci "jazvu" a tá tam vždy bude. niekedy ani rok, alebo desať nestačí. a keď sa ťa niekto spýta keď bude tvojim dňom koniec.. tak si možno spomenieš tiež
hlavne neporovnávaj a nesnaž sa ju nahradiť, lebo nikto už nebude taký ako ona choď ďalej ak sa ti dá.
alebo mozes do mna, ja som perfektna sama o sebe