Paci sa mi jedna baba ale ma 21r. a ja iba 18r. a meria vyse 180 cm a ja mam len 156 cm(rast uz viac nebudem). Moji kamosi mi vraveli aby som dal tomu pokoj, ze je to smiesne. Myslite si to aj vy?
niektorym babam to neprekaza,myslim ze na veku a vzhlade(vyske) nezalezi,teda aspon mne. mas dobrych kamosov,nechcu aby si keby nahodou trpel.ale vravi sa kto neriskuje,nic neziska... drzim ti palce ak to skusis.moja rada znie skus to,lebo inak si to neskor mozes vycitat a budes si vraviet co by bolo keby....aspon budes vediet na com si....papa
Zamysli sa nad tým, komu by vadilo, keby ste spolu začali chodit... Tebe, jej alebo okoliu? Ak by to nevadilo ani tebe ani jej, tak by si sa podla mna nemal zamysliat nad tym, ci to vadi niekomu inemu a mal by si ist do toho, ak za to stoji.
smiesne to je co si budeme nahovarat ale to nie je nic co by ti malo stat v ceste ak si myslis ze to ma perspektivu smelo do toho sak kazdy vtip raz omrzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
mne osobne by asi vadilo, keby baba bola odo mna o dost vyssia, ale ak to nevadi tebe a mas ju fakt rad...tak skus po nej "ist" a uvidis ako zareaguje