To máš ťažko takto...musíš vedieť čo sa jej páči..ja mám rada sladké až ovocné vône..niekto to nemá rád a páči sa mu Niečo výrazné..niekomu niečo jemné...Vieš ako vonia?Tak skús nájsť niečo v jej štýle...Nikto ti tu lepšie neporadí ako Tvoj nos
naomi campbell cat delux at night vonia veľmi dobre alebo esprit celebration potom sa mi pči fantasy od britney spears, ale to je veľmi sladká, for fascinating od salvatore ferragamo, innocent od thierry mugler, essence dde femme od hugo boss a replay to sú vône kt. by som ti mohla odporučiť, tzn. že sa mi páčili
jj,replay je doost dobra vona...alebo ptm milujem escada- into the blue...ale tak kazdej holke sa hodi nieco ine,a parfumy byvaju vacsinou dost tazke, nechces skusit radsej toaletnu vodu? to by mohlo byt a way better imho
podla mna zalezi hlavne na tom aku vonu preferuje. ci sladku, kvetinovu etc.
neviem ci tu uz niekto take pisal nechcu sa mi citat komenty sorrac
osobna skusenost:
tazsia vona: Christian Dior - Pure Poison
Lahsia vona a velmi prijemna: Issey Miyake - Eau de Issey
Taka sladsia vona: Salvador Dali - Eau de Rubylips
Taka svieza je aj napriklad Aqua Di Gio panska.
Alebo Hugo Boss - Deep Red.
je vela peknych voni. ale kazdemu voni nieco ine. Aj Chloe dobre vonia. Alebo haluz taka ako keby mandarinkova vona je Lanvin Rummer Rose 2 A vyber si
ja si tiez myslim nie kazdemu sa pacia taka vôňa ako niekomu inemu lebo kazdemu nieoc ine vadi v tje voni niekomu dreviny druhemu nieco ine..Calvin Klein Hugo Boss a Puma maju teraz super vonavky pre zeny a dievcata. @41 Aqua Di Gio- suppppppper vona mam ju doma uz dlhsie @11 odpurucam tu vonavku si cuchnut na nejakje babe.. otrasna je.. aspon to je moj osbny nazor.. ako rusky biolit na nicenie hmyzu
podla mna je najlepsia Escada sunset heat som ju raz dostala na narodky a odvtedy si ju kupujme stale je to taka letna svieza a sladkasta vona aj chalanom v partii sa strasne lubi a vzdy ked sa vitame objatim,tak ma len vychvaluju
tak Chanel N5 je asi jedina istota. to proste nemoze nikomu "nevonat". ja mam napr. Fuel for life od Diesel a tiez som spokojna a tazsia ale pekna vona je Hypnose od Lancome
tom tailor jednoznacne.. i love it alebo naomi campbell cat delux .. sice je sladkaaa ale tiez sa mi paci a vies to zavisi od toho ze ci ma tvoja kocka rada sladke vone, alebo koreniste, ci kvetinove, citrusove... chaapes
z oriflamu Radiant lights ale aj northern lights vyššie spomínaný užívatelkou inkheart
ale presne záleží na tom aké vône má rada: či sladké,svieže,ovocné,ťažké...atd...sú stovky možností na to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
žena si ho musí odskúšať pretože každý má iné PH pokožky a vôňa môže nvyznieť úplne inak na každom.
"Ako pekne voniaš!"
"Aká príjemná vôňa z teba ide."
"Ty stále tak dobre voniaš."
to všechno mi povedali muži
tak úžasne energický a pozitívny parfum som ešte nikdy nemala.
Burberry - London
a z takych otrepanych (ale mne sa stale pacia):
Salvatore Ferragamo - Incanto shine
Versace - Bright Crystal
a moje oblubene, ale take svieze na leto Moschino - I love love
a tak vieš čo? ja pošlem babu, a ty mi pošleš naspäť ju aj s parfémom ale každé zvlášť
neviem ci tu uz niekto take pisal nechcu sa mi citat komenty sorrac
osobna skusenost:
tazsia vona: Christian Dior - Pure Poison
Lahsia vona a velmi prijemna: Issey Miyake - Eau de Issey
Taka sladsia vona: Salvador Dali - Eau de Rubylips
Taka svieza je aj napriklad Aqua Di Gio panska.
Alebo Hugo Boss - Deep Red.
je vela peknych voni. ale kazdemu voni nieco ine. Aj Chloe dobre vonia. Alebo haluz taka ako keby mandarinkova vona je Lanvin Rummer Rose 2 A vyber si
@41 Aqua Di Gio- suppppppper vona mam ju doma uz dlhsie
@11 odpurucam tu vonavku si cuchnut na nejakje babe.. otrasna je.. aspon to je moj osbny nazor.. ako rusky biolit na nicenie hmyzu
Le Petit Prince
(ako úplne vážne)
ale presne záleží na tom aké vône má rada: či sladké,svieže,ovocné,ťažké...atd...sú stovky možností na to...