vieš, z čoho máš lupiny? na 90% je to práve kvôli tým sprostým šampónom a vlasovým prípravkom.. odkedy používam obyčajný žihlavový (neviem nájsť v Googli obrázok -.- ), všetky problémy s vlasmi sa dali doporiadku, navyše vlasy po umytí pekne voňajú.. a na šampóne ušetrím aj polovicu z ceny "bežných" šampónov..
mne zas zabral Garnier, a hlavne mi zabral dlhodobo, lupín som sa zbavila úplne. fakt treba asi poskúšať...
inak som tiež bola fanúšikom žihľavy, ale potom mi začali padať vlasy a nepochopiteľne to prestalo, až keď som zmenila šampón. odvtedy môžem len určité značky a žihľave sa vyhýbam...
ja používam schaumu (zelenú) a som celkom spokojná
alebo ako tu radia ostatný tak aj žihľavové šampóny sú skvelé
niekedy si pri jednom umytí na 1x umyjem schaumou, po druhom žihľavovým a super výsledok...
ked som bola mladsia cca 15 r. tak sa mi zacali robit lupiny, zacala som pouzivat head and shoulders , taky ten klasicky a od vtedy ich uz nemavam vobec.
Ahoj milujem všetko o vlasoch a ja by som navrhla buď ušetriť a ísť na prírodnej liečbe (byliny..) alebo rýchlou ale zdravou formou výberu šampónu ja by som siahla po značke Loreal ,ktorá mi síce nepomáha s lupinami ,pretože lupiny nemávam ale mám strašne splasknuté vlasy a je tam vela colegenu takže objem uplne super. Drahšia značka no overená , Shauma pridáva lupiny :3
Používam obyčajný žihľavový šampón z Tesca. Pekný obal, pekná farba, dobre vonia - no nie umelo. Raz mi došiel a použila som mamin, tie nové, čo sľubujú scelenie končekov, neskutočný volume, zmenu farby, lesk a iné ''zázraky'', plné silikónov a iných chujovín.. Ten hnusný pocit zaťažených vlasov, začali mi viac padať a boli na dotyk hnusné, spľasnuté, kvôli tým silikónom zaťažujúcich vlasy. Vtedy, keď som tie hnusné šampóny používala, mala som aj ja niekedy problémy s lupinami, teraz mi stačí ten žihľavový a vlasy sú zdravé, nemastia sa mi tak, majú aj objem a hlavne, žiadne lupiny. Skús si vlasy poriadne umyť a opláchnuť vlažnou vodou, tým prekrvíš pokožku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Skús žihlavové odvary, šampóny čo neobsahujú parabény a silikóny
mala som lupiny a v lekarni mi mama kupila tento sampon a odvtedy nemam .... a pouzivam uz hocijake sampony
tento mne uplne ozivil vlasy dalo by sa povedat
inak som tiež bola fanúšikom žihľavy, ale potom mi začali padať vlasy a nepochopiteľne to prestalo, až keď som zmenila šampón. odvtedy môžem len určité značky a žihľave sa vyhýbam...
alebo ako tu radia ostatný tak aj žihľavové šampóny sú skvelé
niekedy si pri jednom umytí na 1x umyjem schaumou, po druhom žihľavovým a super výsledok...
(jak z reklamy