Takže zase sem pisem lebo mam problem. Paci sa mi stale to iste dievca kazdy den spolu piseme atd. Ja ju proste milujem sstrasne mooc. Ked bola tu v nasej dedine na prazdninach fotili sme sa spolu atd....Ked odchadzala tak mi zanou bolo smutno az do placu
@Redline tak to je vidiet, ze u mas rad.. ak si si isty, ze toho druheho nelubi tak sa s nim rozide. mozno hned po dalsej navsteve tvojej deniny len musis rizlisit ci ta ma ona rada ako kamarata, alebo nieco viac a ked viac, tak ked s nou budes tak na to pridete. len sa neunahli,ale ani nepanikar, a nebud zbabelec... co sa ma stat, sa stane neboj ...
No, skús využiť svoju intuíciu na to, či sa jej páčiš alebo nie. Sú veci, ktoré sa nedajú exaktne povedať- takto, takto to je alebo nie je. Všímaj si jej pohľady, úsmevy a sám musíš prísť na to, na čom si. V každom prípade, to že si spolu každý deň píšete, fotili ste sa a o chvíľu sa rozíde s priateľom ešte neznamená, že sa ti hodí okolo krku.
kecaj s nou o tom co ta napadne ...bud sam sebou ..ale zas ak chodi k vam len na prazdniny tak neviem ja by som do toho nesiel ..chodit s niekym na dialku .. a nevidiet ju skoro kazdy den ..to by som asi neprezil..
keby ta nema rada, tak by s tebou netravila cas ved spravaj sa ako doteraz, bud mily a bud jej kamarat, ale nie az prilis, aby potom nepovedala, ze nechce chodenim pokazit kamaratstvo ..
Teraz ma dievčatá ukrižujú xD ak maš niekoho rád vzťah, nevzťah prísť na to ako ich rozdeliť nieje problem Pravdaže s rozumom nie že sam sa odpíšeš.
Zbaliť dievča nieje tažké už len kamarátstvo je dobrý krok...
Ťažké je dievča si udržať. Ale hľavne buď sám sebou a stoj za svojím názorom.
Život v pretvárke by ťa ničil viac ako láska zo vzťahu.
Hľavne nemaj strach a neuvažuj priveľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
No, skús využiť svoju intuíciu na to, či sa jej páčiš alebo nie. Sú veci, ktoré sa nedajú exaktne povedať- takto, takto to je alebo nie je. Všímaj si jej pohľady, úsmevy a sám musíš prísť na to, na čom si. V každom prípade, to že si spolu každý deň píšete, fotili ste sa a o chvíľu sa rozíde s priateľom ešte neznamená, že sa ti hodí okolo krku.
Zbaliť dievča nieje tažké už len kamarátstvo je dobrý krok...
Ťažké je dievča si udržať. Ale hľavne buď sám sebou a stoj za svojím názorom.
Život v pretvárke by ťa ničil viac ako láska zo vzťahu.
Hľavne nemaj strach a neuvažuj priveľa