ZŠ nech vytne polovicu triedy rozbije okno a nech posle ucitelku do pice bude grazel ale mozno to pomoze. ak je novy to ce cas. alebo napad. ja som s tym daky problem nemal. oni furd prisli za mnou
hmmm toto teraz nie je smiesne ludia, bo si zoberte ako sa chlapec musi citit..to neni ako mi, ze poves nekomu hej ty čurak daj 5 korun a všetci sa smeju jaky si čavo...
toto chce pomoc...a ja navrhujem...hmmm...no ja popremyslam....
aha premyslam...
hej vidite....
aaa...
mam to!!!
... podla mna by to chcelo nejaku taku hru, pri ktorej budu vsetci na rovnakej urovni a nebudu sa vyvysovat kazdy jeden pred sebou... a malo by to byt nieco take ze su v skupine a ta sa obmiena....
moja sesternica sa hravala na telenoveli, ked mala oslavu narodenin a vsetci na nu strali....
som tam nabehla a hovorim "tak vy zasrane. tuto je esmeralda, ty si don chuan a doňa pičunda budeš ty." no a bolo a potom zase iny serial a zase ine ulohy...
hned bola moja sesternica za najvačšiu čupku a teraz ma tolko kamaratov ze aj vy by ste chceli cislo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
toto chce pomoc...a ja navrhujem...hmmm...no ja popremyslam....
aha premyslam...
hej vidite....
aaa...
mam to!!!
... podla mna by to chcelo nejaku taku hru, pri ktorej budu vsetci na rovnakej urovni a nebudu sa vyvysovat kazdy jeden pred sebou... a malo by to byt nieco take ze su v skupine a ta sa obmiena....
moja sesternica sa hravala na telenoveli, ked mala oslavu narodenin a vsetci na nu strali....
som tam nabehla a hovorim "tak vy zasrane. tuto je esmeralda, ty si don chuan a doňa pičunda budeš ty." no a bolo a potom zase iny serial a zase ine ulohy...
hned bola moja sesternica za najvačšiu čupku a teraz ma tolko kamaratov ze aj vy by ste chceli cislo...