@teal ďakujem za odpoveď, ešte jednu otázku mám, odborná lehota je 18 dní, čo sa stane ak si to do 18 dní na pošte neprevezmem ? Vráti sa to naspäť k majiteľovi (úrad práce) a ten to pošle na poštu znovu, alebo ?
@tomas55555 áno. Pošte to doručí s5 k odosielateľovi s tým, že si zásielku neprevzal. Úrad práce (ak si evidovaný ako nezamestnaný) ti potom zrejme bude vyvolávať, prečo nespolupracuješ.
ak máte rovnaké priezvisko, tak jej to možno dajú.... ja by som to skúsil... mne sa zdá, že som bral voľakedy otcov balík..
len nesmie to byť asi do vlastných rúk
Tieto fora na internete su naj, ked dvaja ludia po sebe napisu s uplnou istotou uplny opak...ked to nestihnes prevziat odnesu to k tej jame zo spartanskeho filmu 300 a skopnu to dole.
Podľa mňa záleží od človeka, ktorý pracuje na pošte. U nás s tým nie je problém, ale máme s mamou rovnaké priezviska a pán na pošte nás už nejakú dobu pozná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
len nesmie to byť asi do vlastných rúk