caute, hladame novu postel, no neviem aky budget by bol optimalny pre velmi kvalitnu, lebo zas 1200 je too much. a tu je fakt super cena len ci aj bude kvalitna. » www.novynabytok.sk/manzelska-poste... neni
@cItr0n no ja som z nej bol nadseny kvoli gulickam za 20czk ceruzky nie su moc kvalitne.. ziadna vyhra..
+ k tym gulickam sme este mali po 1 czk taniere a ine veci ktorymi som sa vybavil na intraku..
@5 v ikei maju totalne napicu postele aj gauce a viacmenej vsetko z tohto oddelenia, mozno ked tak jednu/dve pekne som tam videla
my sme kupovali z kiky kedysi davnejsie, boli sme uplne prekvapeni aky super vyber tam bol
a k tej na obrazku - postel musi byt masivna, co tamta je, cize fajn. megadolezity je matrac ako pise @2 , ale este viac asi rosty, ja mam rada co najtvrdsie, pre mna by bolo asi naj kebyze je matrac na nejakej rovnej doske polozeny...no ale to uz komu ako vyhovuje.
a co sa tyka nakupu z netu...este si nepocul, ze (takmer) vsetko kupovane z netu mozes do 14 dni zo zakona vratit bez udania dovodu?
@willbebetter ak si kúpiš najlacnejší výrobok, tak rátaj kvalitu primeranú cene. v IKEA sú aj veľmi kvalitné veci, ktorých cena tomu však odpovedá. človek len musí vedieť hľadaqť
@grietusha no co ja viem, u nas sa nejednalo o postel za 50e, mali sme budget 500-600, ale vyber bol hrozny a za tym si stojim. co sa tyka kvality to az tak neviem posudit, ale holt ja nedam tolko penazi za postel co mi pripomina lavicku, ma seredne spodne nozky ze ked si budeme chciet poraadne zasexovat tak sa to pod nami zlomi etc...dizajnovo su tie ich postele prevazne napicu, tot moj nazor ale nech si kazdy obeha sam
je to prakticke, pretoze je tam velky ulozny priestor, da sa polohovat horna cast (je to fajn napr. pri pozerani filmov). a hlavne ziadne nozicky, ktore by sa mohli rozhegat.
no a kedze priatela boli chrbat, tak na nej mame toto: » www.dormeo.cz/pristylkove_mat... - a je to jedna z najlepsich investicii v mojom zivote.
a hlavne je dolezite osobne si ju pozriet a vyskusat, kym ju kupis. z netu by som postel neobjednavala, hlavne preto, ze sa s tym v pripade reklamacie obtiazne manipuluje. niezeby boli vsetky v kamennom obchode dokonale, ale je tam aspon ta moznost pozriet si to zblizka.
@willbebetter teda, v IKEA trávim niekoľko hodín denne a viem, že nie každému sa páčia všetky postele tam, ale nájdu sa tam výborné kusy. kvalitou i prevedením.
my mame uplne najsuper postel z ikey, aj matrac a v porovnani s inymi obchodmi bola milionkrat lacnejsia. A aj nasi doma maju uz roky postele z ikey, sestrina ma mozno aj 10 rokov a stale je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» postele.heureka.sk/postel-tempo-ko...
+ k tym gulickam sme este mali po 1 czk taniere a ine veci ktorymi som sa vybavil na intraku..
my sme kupovali z kiky kedysi davnejsie, boli sme uplne prekvapeni aky super vyber tam bol
a k tej na obrazku - postel musi byt masivna, co tamta je, cize fajn. megadolezity je matrac ako pise @2 , ale este viac asi rosty, ja mam rada co najtvrdsie, pre mna by bolo asi naj kebyze je matrac na nejakej rovnej doske polozeny...no ale to uz komu ako vyhovuje.
a co sa tyka nakupu z netu...este si nepocul, ze (takmer) vsetko kupovane z netu mozes do 14 dni zo zakona vratit bez udania dovodu?
my mame calunenu zo sconta, kupovali sme asi 5 rokov dozadu, nieco ako toto: » www.sconto.cz/produkty/manzel...
cena bola asi 500 eur.
je to prakticke, pretoze je tam velky ulozny priestor, da sa polohovat horna cast (je to fajn napr. pri pozerani filmov). a hlavne ziadne nozicky, ktore by sa mohli rozhegat.
no a kedze priatela boli chrbat, tak na nej mame toto: » www.dormeo.cz/pristylkove_mat... - a je to jedna z najlepsich investicii v mojom zivote.
a hlavne je dolezite osobne si ju pozriet a vyskusat, kym ju kupis. z netu by som postel neobjednavala, hlavne preto, ze sa s tym v pripade reklamacie obtiazne manipuluje. niezeby boli vsetky v kamennom obchode dokonale, ale je tam aspon ta moznost pozriet si to zblizka.
my mame uplne najsuper postel z ikey, aj matrac a v porovnani s inymi obchodmi bola milionkrat lacnejsia. A aj nasi doma maju uz roky postele z ikey, sestrina ma mozno aj 10 rokov a stale je super