asi si budete o mne myslieť, že som divná, keď zakladám túto tému, ale celú noc sa mi o tom snívalo a ja proste musím takže, predstavte si že by ste prehtli živého malého potkana alebo škrečka (ja viem, je tu fuj )...čo by sa stalo? prežil by ten mal
hady bežne jedia myši zaživa. Najprv ich trochu omráčia, priškrtia a pomaly prehĺtajú. Zaživa! Ten hlodavec ešte prežije cestu do žalúdka, no možno bude trochu pomačkaný (a možno si po ceste zlomí väz a ešte bude rád).
Keby teda teoreticky prežil a nebol by omráčený, ale celkom čulý, aj tak by si asi dlho nepožil. V žalúdku je predsa kyselina chlorovodíková. V tej by si určite plávať nechcela, ver mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Keby teda teoreticky prežil a nebol by omráčený, ale celkom čulý, aj tak by si asi dlho nepožil. V žalúdku je predsa kyselina chlorovodíková. V tej by si určite plávať nechcela, ver mi