No tak poznam jednu holku asi ked som mal 14 videl som sa jej,a ona je tak ze ide po kazdom volnom chalanovi domotamu hlavu....pospasuje snim jazykom,rukou,hlavne sexualne....no a odstavila takto mojich 3 dobrych kamosov(dvaja boli zadany a ked boli na mo
No neviem presne, v com chces poradit. Ale kedze vyzeras, ze netrpis nezmyselnymi moralnymi predsudkami, tak si s nou kludne uzi, ale mozno by si potom chcel navstivit lekara na kontrolu preistotu
Amrafel nej*be ti trosku? Mlatit zeny kde si v stredoveku?
Anarchygoffy - taka otazka preco myslis ze ju budes nejako trapit? Si s tebou uzije a posle ta doprec a ten kto bude ten vyhra bude zas ona. Ach deti deti blbosti riesite. Neviete kontrolovat svoje pudy tak co placete...
nooo.jako neviem co si myslis. devkee,ktora si s kazdym uzije...podla mna nicim neublizis.a ked ju podla svojej mienky vyuzijes, jej sa to bude mozno aj paciitt.
a ti tvoji kamaradi: sory,ale ked nevedia xlastat tak nech to nerobia. A ked vedia,tak ver tomu,ze ich nezlakala ona,ale ix spodnyy organ je na vinee
sunnyday aj to vem.....ale uz je to tak prespekulovane ze po tomto hot tyzdni ju akosi cu frajerky tych chlapcov cosi tej babe a ja budem pri tom, ona bude cakat odomna pomoc pred nimi a co myslis ze urobim?....nic,a tym bude pokorena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Anarchygoffy - taka otazka preco myslis ze ju budes nejako trapit? Si s tebou uzije a posle ta doprec a ten kto bude ten vyhra bude zas ona. Ach deti deti blbosti riesite. Neviete kontrolovat svoje pudy tak co placete...
to je lepsie napr ju pred vsetkymi obliat ale tak raaadne pripadne jej spravit nejaku strasnu scenu
Ad dva: to ze bli tvoji akmosi na mol je ich problem, ked sa nevedia zdrzat namaju chlastat. Tak im treba.
nooo.jako neviem co si myslis. devkee,ktora si s kazdym uzije...podla mna nicim neublizis.a ked ju podla svojej mienky vyuzijes, jej sa to bude mozno aj paciitt.
a ti tvoji kamaradi: sory,ale ked nevedia xlastat tak nech to nerobia. A ked vedia,tak ver tomu,ze ich nezlakala ona,ale ix spodnyy organ je na vinee
V tomto chybu spravili tvoji kamosi a nikto iny.
a tej kurve zasite picu.....