no vlastne to viem ze by som mala po probleeme lenze tak ci tak sa tam potrebujem dostat kvoli emailovej adrese.
nechcem zmenit domovsku stranku. no proste po lopate...
dam si pokec.sk a automaticky na stranke mam pokec ale hodi ma to na google.sk ale ja stem to odstranit ze ked mas na link napr orangeportal.sk hned doprava mas tiez orangeportal.sk a ja na pokec.sk v pravo mam google.sk tak to stem dako prepiisat..len neviem jako.....
praveze ja sa viem dobre vyjadrovat len vy seci asi neviete kde je problem lebo sa v tom az tak dobre nevyznateee nevraviim ze ja sa vyznam aleee jaaj jaa nevieem uz voboec...
Jezisi ja som to pochopil hnd na prvy raz. jednoducho ta presmeruje na s azet na google. bud vyrus alebo nieco napodobne. po pripade bol instalovany daky software kory ta potom presmeruje. daj obnovu systemu alebo kontaktuj toho od ktoreho odboras sluzbu internet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nechcem zmenit domovsku stranku. no proste po lopate...
dam si pokec.sk a automaticky na stranke mam pokec ale hodi ma to na google.sk ale ja stem to odstranit ze ked mas na link napr orangeportal.sk hned doprava mas tiez orangeportal.sk a ja na pokec.sk v pravo mam google.sk tak to stem dako prepiisat..len neviem jako.....
A inak, ja nerozumieť reči tvojho kmeňa. Ako vravia ostatní. Bohužiaľ.