to je sice pravda ze cim skor si zvyknes, tym lepsie pre teba, ale zasa mam kamosku, ktorej rodicia kazu kazdu chvilu robit veci, ktore by podlamna nemusela robit prave ona....take chlapske veci, ako davat podlahu, robit na pozemku a tak....ved v domacnosti v pohode, ale taketo?
mne to nejako extra nevadi, nic ,,pohodkaaa..len co ma fakt "prudii" je ked ma mother posle do obchodu, ked sa mi maximaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalne nechce..to ma vie trochen znechutit, ale zase, vzdycky si supnem do kosiiku aj nieco pre seba DD,,takze to je vyhodka
JA rada upratujem a robím veci okolo domu, aale len vtedy ak ma nikto do toho nenúti. Alebo keď som sama doma, tak ma prepadne chuť upratovať, pretože ma nemusí nikto dirigovať.....osobne mám rada pranie, vešanie, skladanie a žehlenie
nieco vam poviem nie je nic horsie ako srat sa vely den na zahrade..mne mama nuti neustale trhat zelinua to ked je nalostrejsie slnko(potom sa kazdy cuduje ze som oskvarena uz jak neger)
no co uz,to proste MY "deti" musime robit,aby sme boli pripraveny na nas vlastny ziwotik,ale neznasam ked ma vyzenu do obchodu,sak komu sa xce trepat do shopow nakupovat mrazene kurcatka a krabice s mliekami sak to je otras,este jak s tymi mrazenymi kurcatkami v ruxickach stretnes znamych peoplov,abo cece xlapcov,sak to nema logiku!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
cim skor si zvyknes, tym lepsie pre teba....
ale su to veci, ktore sa robit proste musia...
to Kamoska:
s tebou suhlasim...
to Kaja:
inak to nikdy nebude...musis sa nad to preniest...
.Ja byt rodicom a po celodennej praci prist do bordelu tak by som vrazdil
mna celkom bavi zehlenie,niekedy vysavanie