Odjakživa som mala MEGA blok, proste mňa sa niekto na ulici spýta "Do you speak english" a ja poviem ee.. vždy!!! pritom rozumiem a viem
až raz, prvýkrát v živote, som bola v Prahe, dosť najebaná a ešte soms a fajne dorazila v hosteli s Nemcami, vtedy som úplne prvýkrát rozprávala po anglicky s niekym a nemala som žiadny problém absolutne
a potom teraz na dovolenke v egypte v podstate celý týždeň, tí nemci mi asi odblokovali ten blok, tak už to snáď bude fajn keďže o 2 týždne idem do Londýna, tak by to aj potešilo
a vlastne také že nemčina nemám žiadny problém, keďže viem dokopy dve vety, tak si z toho robím srandu uplne kludne, práveže sa ešte teším keď vidím Nemca, aby som mu mohla povedať Ich bin Lucia a Opa Frosch kocht Spagetti xD
Rumunka sa ma pýtala na autobusy a najebaní Rusi na cestu do Steel arény (v Bratislave podotýkam - angličtina + ja som sa sratený pýtal okoloidúcich na cestu preč zo zapadnutej časti Viedne (nemčina)... v nemčine to bolo samé ehm, ehm ale dorozumel som sa
iba raz ked som sedela na stanici a zrazu počujem "exsuce me, do you speak english?" ... tak som poradila čo bolo treba a odvtedy nič -.- ale tiež mám z toho nejaký blok nechápem prečo
Nie tak velmi v ustnej komunikacii, pisem na net anglicky denne. Ale ak mam po ruke spikujuceho cudzinca, ochotne prekladam napr vyklad v muzeu/na hrade; v robote som robila zivy dabing sefovi v casoch, ked som svoje neplatene nicnerobenie nazyvala robotou..
ja musím pravidelne používať anglinu, lebo máme brankára rakušana/neviem nemecky, tak preto anglina/, plus keď sa rozprávam z hráčmi čo sú z česka, tak v tedy rozprávam čekou- slovenčinou...
neraz. s prababkou a z času an čas aj so starým irodičmi sa rozprávam obvykle po maďarsky... s nevlastným otcom viac-menej zo srandy po rakúsko-nemecky a potreboval by som niekoľko párov rúk, aby som spočítal koľkokrát došlo medzi mnou a kýmsi k ústnej dišputácií v angličtine
zvycajne s turistami, ale ti su vzdy prekvapeni, ze anglicky vieme a na akej urovni, lebo napriek tomu, ze si tu na svk kazdy druhy da do zivotopisu, ze vie cudzi jazyk, tak ked pride bezradny cuczinec, alebo sa len chce prihovorit, tak odpoved dostavaju, ze "eeeeeeeeeee...? eéééééé..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
až raz, prvýkrát v živote, som bola v Prahe, dosť najebaná a ešte soms a fajne dorazila v hosteli s Nemcami, vtedy som úplne prvýkrát rozprávala po anglicky s niekym a nemala som žiadny problém absolutne
a potom teraz na dovolenke v egypte v podstate celý týždeň, tí nemci mi asi odblokovali ten blok, tak už to snáď bude fajn keďže o 2 týždne idem do Londýna, tak by to aj potešilo
Alemannisch
አማርኛ
Aragonés
العربية
ܐܪܡܝܐ
مصرى
Asturianu
Aymar aru
Azərbaycanca
Башҡортса
Boarisch
Žemaitėška