kupujem veci podľa toho, (napr. oblečenie) aké sú praktické, ako ich využijem, ale zas je fajn keď majú aj pekný dizajn.
oveľa viac ma poteší praktický darček v podobe nejakej vychytávky do kuchyne alebo na hory, ako romantické ale nepraktické ruže alebo metrové plyšáky.
môj bývalý mi také kúpil dva, jeden má asi 1,30m a druhý 1m, ja som sa z toho nevedela ani tešiť pretože mi bolo ľúto, že koľko peňazí vyhodil na takú zbytočnosť. ja som mu vždy darovala niečo praktické, hodinky, košeľu, slúchadlá... neviem, asi som mu mala tie plyšáky po rozchode vrátiť, iba mi zavádzajú doma
Veľmi to záleží od rôznych vecí. Ale v podstate všetko robím tým najkomplikovanejším spôsobom. Napriek tomu si však myslím, že rozmýšľam celkom prakticky. Len hold, nie vždy.
Som praktická v tom že tiež kupujem len nutné a užitočné veci ešte aj keď sama sebe chcem spraviť radosť tak je to niečo čo aj tak potrebujem a skôr si priplatím za lepšie/drahšie keď sa chcem potešiť.
Ešte som praktická vďaka mojej lenivosti je pre mňa jednoduchšie sa niekedy vynájsť ako ísť kvôli tomu do obchodu alebo ak potrebujem niečo čo viem že už nikdy nepoužijem tak to radšej vymyslím nejako inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
oveľa viac ma poteší praktický darček v podobe nejakej vychytávky do kuchyne alebo na hory, ako romantické ale nepraktické ruže alebo metrové plyšáky.
môj bývalý mi také kúpil dva, jeden má asi 1,30m a druhý 1m, ja som sa z toho nevedela ani tešiť pretože mi bolo ľúto, že koľko peňazí vyhodil na takú zbytočnosť. ja som mu vždy darovala niečo praktické, hodinky, košeľu, slúchadlá... neviem, asi som mu mala tie plyšáky po rozchode vrátiť, iba mi zavádzajú doma
Ešte som praktická vďaka mojej lenivosti je pre mňa jednoduchšie sa niekedy vynájsť ako ísť kvôli tomu do obchodu alebo ak potrebujem niečo čo viem že už nikdy nepoužijem tak to radšej vymyslím nejako inak