Povazujete za neveru ak sa dievca kt. ma frajera poriesi s inym dievcatom?, alebo viacerymi?? ;)
predtym ako ma tu niektori experti skilluju a obdaria nadavkami nejde o mna len sme sa o tom bavili s kamoskami v buse..kamoskyna spoluziacka s niecim takym zrejme nema rpoblem
je alebo nieje to nevera??aa chalani nechali by ste kvoli to
Neznášam slovo poriešiť - nechápem čo to v tomto zmysle znamená a neznášam to proste ... tí čo toto slovo používajú v súvislosti s takýmito vecami sú podľa mňa nejak po zadu ...
pridavam sa k tomu ze nenavidim vyraz poriesit/poriesit sa neviem ako sa dava ten grcajuci smajlik podla mna to urcite teda nevera nie je este som sa (nie len pri sebe) nestretla ani s chalanom ani s babou ktory/a by to povazoval/a za neveru..ale sak to zalezi od toho ako to beru oni ktori su zainteresovani nie?
no k tomu vyrazu rychlo ma nenapadlo mudrejsie slovo tak sorry vsem ktorym je z toho zle
@soolvezia viaceri to beru za neveru je to pre chalana hanba ked ma priatelku a lize s as holkou..aspon cosom na to pocula ohlasy..
a zaskocilo ma este ked mi kamoska povedala ze vie o 2 chalanoch z nasej dediny ktori sa takto" prejavili" uz len presondovat ktori to boli ako uz ked chalani sa bozkavaju ..no fuj!
co riesite vsetci slova bozkavat sa s holkou... heh... skor nez by som rozmyslala o nasledkoch, zamyslela by som sa nad pricinou. PRECO DOPEKLA DIEVCA BOZKAVA SVOJU KAMARATKU? ano, ale ako najnovsie vyskumy sepkaju, kazda tretia zena sa bozkavala so svojou kamaratkou a vacsina z nich sa uz poklada hned za bi nove trendy proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Takže nevera to podľa mňa nie je, ale dôvod na rozchod áno. Pretože normálny chalan nemôže chcieť takú babu...
@soolvezia viaceri to beru za neveru je to pre chalana hanba ked ma priatelku a lize s as holkou..aspon cosom na to pocula ohlasy..
a zaskocilo ma este ked mi kamoska povedala ze vie o 2 chalanoch z nasej dediny ktori sa takto" prejavili" uz len presondovat ktori to boli ako uz ked chalani sa bozkavaju ..no fuj!
ja byt chlap, citim sa trapne skor ako podvedene.