Niekedy pri birdzackych nickoch rozmyslam, ako asi vznikli. Podelte sa s nami o pribeh povodu vasho nicku. A ak vas zaujima inspiracia pre nick konkretnych birdzakov, oznacte ich v komentari a mozno prezradia
Ja som bol raz na pikniku s bratom a vtedajsou priatelkou a lezal som na deke. Len tak odveci som povedal (inspirovany filmom Rodina Adamsovcov): "Volajte ma Pubert." A priatelka sa ma opytala: "Pubert Slatinočelný?"
Mali sme totiž minerálnu vodu Slatina, a ako som si tam lezal so zavretymi ocami, ona ju otvorenu naklonila nad moje čelo, ako keby ma išla naň obliať. Obliať neobliala, len sa tak tvárila.
Vymyslel som ho, pretože som drtil CS 1.6 odmalička a cítil som potrebu mať/vymyslieť dobrý cool nick a vlastne nie len do hry ale na čokoľvek. Tento konkrétne som do CS 1.6 nikdy nepoužil. Vznikol tak, že som si doslova vyberal písmeno v mysli, následne k tomu dával samohlásky a ďalšie písmená, a tak aby to dobre znelo, vyzeralo, a nikto to ešte nemal, čiže internet mi na to nič nevyhodil a nebolo to typu ušiačik143 alebo Aragooorn a podobne. Proste samostatné slovo.
jj, tiež som chcel mať anglický nick tak som z Facebooku poznal poke a sa mi ľúbilo ako to znie a že je to jednoduché a zapamätateľné. Mám lepšie nicky. Pokiaľ sa mi nechce vymýšľať, používam výrazy z biológie a slovenčiny
Prvá vlna nadšenia severom, hrabala som sa vo fínskom kalendári a toto sa mi zapáčilo
A okrem toho je to pani lesa v tamojšej mytológii
(a spomína sa v jednej Nightwishovke, no :/ )
Registrovala som sa sem, keď sme sa so snúbencom vrátili z jednej oslavy neskoro večer a boli sme hore potom celú noc a rozprávali sa o nás a o našej svadbe. To baked si domyslite v akom stave sme asi boli.
kedysi davno-pradavno som pocuvala moje milovene ghosts od NIN a kto to pozna, tak vie, ze to je proste ... neviem to opisat inak ako kakofonia a je to prave preto uplne dokonale. no a zo slova kakofonia (ktore sa mi inak paci same o sebe) -> kakofonička, ale na internete sa nepouziva diakritika, takze kakofonicka. trapne, viem.
Ako decko som travil jedno leto v USA konkretne v hlavnom meste Alabamy - Montgomery. Aj ked mnohym pri mojom nicku napadne asi najskor postavicka zo Simpsonovcov tak pri zadavani nicku som mal naozaj na mysli hlavne mesto statu Alabama.
chystala som sa v tom case na medinu, tak som si asi povedala, ze eutanazia je ten spravny nick
ale vlastne to nemalo ziaden hlbsi vyznam, kludne to mohlo skoncit aj nickom ako plesnivybanan alebo apendicitida, proste som to vymyslela tak za 0,5 sekundy
Ja som si myslel že to slovo som vymyslel až kým mi nezačali chodiť nejaké správy že “Kunlun vs Taj Či”
Potom som zistil že Kunlun sú hory v Číne, hokejový klub v KHL a pár ďalších vecí
a aby som prispela do zbierky svojou nudnou troskou
ucet som si zakladala ako 15rocna alebo menej a JEDEN jediny raz mi tak povedal spoluziak v tom case a strasne sa mi to zapacilo, tak som sa tak regla
@bebekex tá chyba v nicku len reflektuje skutočnosť, že temným úskaliam slovenčiny som sa priučil až po prekročení hranice dospelosti Inak som pomerne OK, vďaka za opýtanie
Keď som sa zaregistrovala, práve vtedy som čítala texty, ktoré bolo potrebné vedieť na prijímačky na herectvo VŠMU (len tak nezáväzne, len ma to tak zaujalo, v žiadnom prípade zo mňa herečka nebude )
No a tam bolo úryvok z diela ,,Kráľ Lear'' tak som si to dala, prečo tie dve nuly to už neviem ...
Na Birdz som sa pokúšala zaregistrovať aj pred tým, ale nedošla mi správa s kódom, pred tým som sa mala volať Célimen, čo je meno postavy z hry ,,Mizantrop''...
Vtedy som nad tým tak fičala...
ako deti sme s bratom mali celý vlastný svet vymyslených postavičiek s rôznymi menami, napríklad tikalok, šudmun, kafúlok atď. tikalok bol nepodarkovský džudista, mal som k nemu aj kartičku (tak ako bývajú hokejové kartičky)
@artlover len jeden človek ten nick zatiaľ vyslovuje správne - mejbi eN ..ale mne to neva, reagujem aj na tie skomoleniny a celkom sa mi páčia 'mejben, majben, mejbín' to je fuk
Na zakladnej skole sme mali internetovú žiacku knižku a aby sme sa tam dostali, museli sme tam zadať meno a heslo, ktoré nám zadali... meno sa skladalo z prvých troch písmen mena a priezviska a mne namiesto EriHol dali EriHox... a vtedy ma zacalo fascinovat písmeno x a tak som ho pchala kde sa dalo... takže tadááá!!! Erixa
hm
ja fakt fakt fakt neviem jak tento nick vzniko,, prvykrat mi napadol ked som si vytvarala Skype account a proste...ja eviem strasne sa mi pacilo ako to znie vyslovene a kedze som znama tym ze milujem chut slov a mien, nuz, toto malo neodolatelnu chut
chvilu som tu bola ako unwritten ale to bolo fest trapne to len preto ze chalan ktory sa mi pacil sa volal unspoken
ale velmi sa mi paci Pjur co vzniklo a vela ludi ma tak ma aj v mobile
aj mi tak obcas povedia
a inak najviac som mala stary pokecovsky nick, deepee akurat ze chalani mali blbe poznamky ale ten vznikol tak ze moje inicialky su D.P. a raz mi povedal spoluziak ze moje oci su take deep tak preto deepee
@pubertslatinocelny
Príbeh Tvojho nicku si tu už kedysi písal. Z nejakého dôvodu som si to zapamätal. BTW. máš + za Porcupine tree.
Môj nick vymyslel môj kamoš ako srandu, nakoľko toto bol kedysi trollovací profil. Odkedy sa nemôžem prihlásiť na môj hlavný nick, začal som používať tento. Údaje a profilovku som ale nezmenil.
mala som kedysi iny nick, ale potom otec nasiel birdz a aj mna, potrebovala som sa urychlene presunut. vzdy sa mi pacil nick @narazuvzdorna ,a hlavne to ze sa mi pacilo ze je to pridavne meno a je to originalne... a nic take cool som nevedela vymysliet tak som si dala neoriginalna
moja predinternetova kariera za zacala na chate teletextu, kde bezali v tom case take pridavnomennne nicky
len netusim, preco mam tie dve acka, asi mali byt na oboch dlznoch, ale bud bol obmedzeny pocet znakov alebo som to posrala a velakrat som ro olutovala, lebo je smrtelne awkward stretnut birdzakov nazivo a predstavovat sa alebo byt oslovena ako Narazuvzdornaa
na druhej strane sa velmi stotoznujem s Narazu a bezne seba tak oslovujem v internom monologu
@pubertslatinocelny ou, to je prvý krát čo má takto opakovali medzi slávnych birdzákov
Môj nick vznikol tak, že keď som mala 9 rokov a zakladala som si nick (rozumej: brat mi zakladal) tak toto v procese vymýšlania vzniklo ako kombinácia Mária a Mary, plus ešte to bolo málo znakov tak sme tam dali dve sedmičky ako šťastné čísla a odvtedy to používam všade možné, plus ešte aj s tým istým heslom, ale to už neprezradím
@pubertslatinocelny nie je to nic extra alee -> pred sto rokmi, ked som este chodila na sš, som bola fanusik placeba a jedna z ich pesniciek sa vola tak, ako moj nick.. hladala som nick, nieco kratke, co by s nimi bolo spojene na nejake forum tusim a ostatne veci, co som chcela boli uz obsadene, tak som si dala toto a potom, ked som si robila 30ty nick tu, tak mi tiez uz dochdzala inspiracia a napadlo mi toto
Proste...bakteria kedysi som si myslela, ze so mna bude mikrobiolog. Potom sa ukazalo, ze mikrobiologia nie je ani zdaleka taka sranda, ako sa zda a mikrobiologicky u nas na skole su puce.
Uz som neraz rozmyslala, ze si urobim novy ucet, mam 2 skvele skomoleniny tykajuce sa mojej prace na ktorych povod by nikto neprisiel, mehehe
ja som bola malapohroma, tam mi taky nevyrovnany adminko menom kolini dal ban a bola som hiphoper vo velkej mikine, takze moj dalsi nick bol hoperpohroma
Moj nick nie je iba nickom, vela ludi ma realne vola rifla... a to mi prischlo tak, ze som nosila rifle a riflovu bundu takmer stale, aj v casoch, ked sa to nenosilo velmi
Aj po asi piatej registrácii mi Birdz neukazoval, že som zaregistrovaná, už som nevedela čo vymyslieť a na stole som mala coca colu Zero. A mala som vtedy ešte také úžasné emo odbobie takze "fake" tam muselo byť, lebo to bolo cool, som rada, že som nakoniec nedala ešte aj XD
na pôvod môjho nicku spomínam veľmi rád..vznikol keď sme šli štyria naj kamoši zo strednej ku spolužiakovi na byt...býval na kopci a šlo sa tam po cik-cakovitých schodoch...ja som si to strihol rovno a vtedy jeden z party (česť jeho pamiatke) zahlásil "fucking magic kúzelník"...odvtedy som mal celú strednú školu prezývku Magic...to "k" na konci vzniklo ako skomolenina ked jeden člen party vyryl do múru na mieste kde sme chodievali piť čučo všetky mená...všetci sme mali nejakú prezývku...no a nakoniec 55 som tam je preto že mi magick nechcelo zobrať a narodil som sa 5.5....end of story time
ja som chcela niečo univerzálne, krátke, čo nebude mať čísla a nikde to nebude obsadené a registrujem sa tak všade a tak som si povedala že budem limetka (pravdepodobne preto, lebo som si kúpila raz namiesto citrónu limetku, lebo som si myslela, že je to viac cool a viac spešl) a namiesto čísel budem egocentricky ja a ešte raz ja , tak som bola limetkajaja , myslím, že som sa niekde registrovala aj ako limetkajaja, ale zabudla som heslo, tak som sa potom registrovala ako limetkatyty
@pubertslatinocelny no servus bratu. ďakujem že si ma spomenul. Pôvod môjho nicku tkvie z mojej vysokej školy( chodil som do kňazského seminára odtiaľ aj táto fotka) a keďže veľmi rád spievam a profesionálne sa mu venujem 16 rok, tak som dostal prezývku vreskot. a keď som sa registroval na pokeci, tak mi kamarat povedal rovno, aby som si tuto prezývku dal, a keď som prešiel sem na birdz, tak som si ju prenechal, v súčasnosti je moja prezývka životný štýl a nemenil by som. proste som to ja
To je dlha história ktorú mimochodom ani ja sám neviem vysvetlit každopádne to tak mám všade na všetkých fórach stránkach FB a proste všade už dobrých 12 rokov a všetci vedia vždy o koho ide vzniklo to vlastne vďaka mafstory ale už si ani nepametam ako tam bolo niečo take spomínané
@puberstlatinocelny ešte kedysi som hrala jednu textovú rpg, kde som sa pôvodne volala inak. A potom, keď som sa mala "narodiť" do jednej rodiny, tak som zmenila meno. zrovna sme na franine čítali dievča s perlovou náušnicou, takže z toho vznikla Griet.
keď som sa hlásila sem, tak som chcela byť kúl a bolo z toho grietusha. ale väčšinou som všade ako griet alebo grietka.
@pubertslatinocelny prezývka, mám ju približne od 12-13 rokov, keď som šla so spolužiakmi cez Popolcovú Stredu na omšu a tam sa počas príjmania miesto oblátky dáva krížik popolom na čelo no a ja stvora nešťastná keď som prišla na na radu, farárko si to misky s popolom kýchol najviac ako sa dalo a vyzerala som ako kominár spolužiaci mi po pár minútach z popolušky vyhútali popolčeka a už som mala cejch navždy spečatený
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
Mali sme totiž minerálnu vodu Slatina, a ako som si tam lezal so zavretymi ocami, ona ju otvorenu naklonila nad moje čelo, ako keby ma išla naň obliať. Obliať neobliala, len sa tak tvárila.
URCITE NAPISTE O SEBE, ZIADNY Z TYCHTO PRISPEVKOV NIE JE NUDNY ALEBO NEORIGINALNY!
A okrem toho je to pani lesa v tamojšej mytológii
(a spomína sa v jednej Nightwishovke, no :/ )
ale vlastne to nemalo ziaden hlbsi vyznam, kludne to mohlo skoncit aj nickom ako plesnivybanan alebo apendicitida, proste som to vymyslela tak za 0,5 sekundy
Potom som zistil že Kunlun sú hory v Číne, hokejový klub v KHL a pár ďalších vecí
btw.. @n jako dnes? si ok?
ucet som si zakladala ako 15rocna alebo menej a JEDEN jediny raz mi tak povedal spoluziak v tom case a strasne sa mi to zapacilo, tak som sa tak regla
No a tam bolo úryvok z diela ,,Kráľ Lear'' tak som si to dala, prečo tie dve nuly to už neviem ...
Na Birdz som sa pokúšala zaregistrovať aj pred tým, ale nedošla mi správa s kódom, pred tým som sa mala volať Célimen, čo je meno postavy z hry ,,Mizantrop''...
Vtedy som nad tým tak fičala...
Milujem knihy a som frankofónna duša, takže ma to celkom vystihuje.
ja fakt fakt fakt neviem jak tento nick vzniko,, prvykrat mi napadol ked som si vytvarala Skype account a proste...ja eviem strasne sa mi pacilo ako to znie vyslovene a kedze som znama tym ze milujem chut slov a mien, nuz, toto malo neodolatelnu chut
chvilu som tu bola ako unwritten ale to bolo fest trapne to len preto ze chalan ktory sa mi pacil sa volal unspoken
ale velmi sa mi paci Pjur co vzniklo a vela ludi ma tak ma aj v mobile
aj mi tak obcas povedia
a inak najviac som mala stary pokecovsky nick, deepee akurat ze chalani mali blbe poznamky ale ten vznikol tak ze moje inicialky su D.P. a raz mi povedal spoluziak ze moje oci su take deep tak preto deepee
jej toto je pekne forum vela som sa dozvedela
Ale tvoj nicxom vedel!
Príbeh Tvojho nicku si tu už kedysi písal. Z nejakého dôvodu som si to zapamätal. BTW. máš + za Porcupine tree.
Môj nick vymyslel môj kamoš ako srandu, nakoľko toto bol kedysi trollovací profil. Odkedy sa nemôžem prihlásiť na môj hlavný nick, začal som používať tento. Údaje a profilovku som ale nezmenil.
moja predinternetova kariera za zacala na chate teletextu, kde bezali v tom case take pridavnomennne nicky
len netusim, preco mam tie dve acka, asi mali byt na oboch dlznoch, ale bud bol obmedzeny pocet znakov alebo som to posrala a velakrat som ro olutovala, lebo je smrtelne awkward stretnut birdzakov nazivo a predstavovat sa alebo byt oslovena ako Narazuvzdornaa
na druhej strane sa velmi stotoznujem s Narazu a bezne seba tak oslovujem v internom monologu
@hellium
@hnisavica
@poppyseed
@marcello1111
@ps102
@slackerbitch
@limetkajaja
@11
@etelnair
@staphylococcus
@rifla
@h8u
@heatrow
@magick55
@vreskot000
@fakecocacolazero
@marjy77
@ceciak
@riddler
@hoperpohroma
@krvaaa
@drevo007
@gramof ón
@zoberhrozno
@semhamforas
@popolcek
@vlcica1989
@topanocka
@pupinkavec
@grietusha
@mahmut
@optimuslapis
@delica
@hovnisko
Lebo hélium je nejlepší a pridala som k tomu Lko, aby to znelo viac badass
Môj nick vznikol tak, že keď som mala 9 rokov a zakladala som si nick (rozumej: brat mi zakladal) tak toto v procese vymýšlania vzniklo ako kombinácia Mária a Mary, plus ešte to bolo málo znakov tak sme tam dali dve sedmičky ako šťastné čísla a odvtedy to používam všade možné, plus ešte aj s tým istým heslom, ale to už neprezradím
Uz som neraz rozmyslala, ze si urobim novy ucet, mam 2 skvele skomoleniny tykajuce sa mojej prace na ktorych povod by nikto neprisiel, mehehe
keď som sa hlásila sem, tak som chcela byť kúl a bolo z toho grietusha. ale väčšinou som všade ako griet alebo grietka.