Mam jednu 'kamaratku' respektivme zoznamili sme aa v praci a pracujeme spolu a musime spolu cestovat cize sme sa spriatelili. Ale ja uz nedokazem pochopit jej povahu a to som veelmi chapavi a tolerantny clovek ku vsetkym. Neviem co mak robit kedze som musim byt velmi casto. Berte to tak ze po jednej stranke nieje zla, mam ju aj rada ale .......povedzte sami !!!! :/
Ona je neskutocne materialisticky clovek, nic ine neriesin iba seba , svoj vzhlad a karieru, peniaze. Stale hovori iba o sebe, ake ma nove kontakty, kde bude pracovat ked vystuduje a pod. Ku vsetkym sa sprava povrchne ale predstiera to na milotu a vsetci jej to zeru, klame ludi na zaklade toho aby stupla v ich ociach. Nic si nevazi, a vobec si hlavne nevazi ludi, ktory pre nu nic nemozu urobit alebo nemaju peniaze. Nemam si s nou uz ani co povedat, lebo ja niesom typ, ze potrebujem sa kazdemu pacit a viem si uzivat zivot aj inak ako s peniazmi. A to co ma pre mna hodnotu pre nu zrejme je nic. Ked jej nieco rozpravam stracam sebavedomie, lebo niekedy ma nenecha ani dohovorit alebo sa diva do telefonu, obzera sa , proste naznaky nezaujmu. Vsetko musi byt podla nej a nic sa jej nepaci nikto jej nevyhovie v nicom.......
Viem ze kazdy je aky chce byt, ja sa ju snazim pochopit ale toto je uz nad ramec mojho chapania, ako moze byt niekto taky....neviem ako to nazvat.....a neriesila by som to keby sa ma to priamo netykalo, travim s nou dost casu tak ma ovplyvnuje, tym ze mi nedava pravo na svoj nazor a automaticky ma presvedci o svojom zachadza do uzadia moja osobnost a nemam sancu vyniknut a rast. Co mam robit prosim poradte ??? Co si o nej myslite?
Tak ja by som s ňou trávila asi čo najmenej času sa dá. Snažím sa obklopovať iba ľuďmi, ktorí sú fajn a nespôsobujú mi depky. Ju už nezmeníš a tráviť veľa času s niekým, s kým si nemáš čo povedať je zbytočné.
Alebo sa s ňou porozprávaj a povedz jej, čo ti vadí.
a toto je to v čom náš svet prekvitá, cynizmus, hromadenie bohatstva, žiadna láska k blížnemu, všetko sama faloš nad faloš...
jej duša je čierna ako úhoľ...
pamätaj, že ti čo boli ponížení, raz budu povýšení a ti čo boli povýšení, budu ponížení...
zostaň a naplňaj svoju dušu - nádobu dobrými skutkami, nenechaj sa trhnúť, ovládaj sa, hlavne vydrž a modlí sa za jej zblúdenú dušu...
jedine tak najdeš pokoj vo svojom živote
Čaká ťa za to hojná odmena v nebi...
Ty vole, ty ideš do úzadia? Veď ju nerieš, nereaguj na ňu, zdvorilostné ahoj, čau ideme do roboty, v práci sa s ňou bav o pracovných veciach iba a normálne sa správaj, ako ty. Toto nesmieš robiť, trpieť pre nejakého takého človeka.
To musime spolu cestovat znamena asi ze autom a predpokladam ze je jej ...no najdi si daky spoj alebo skus ineho kolegu alebo si zacni sporit na auto....takze je to skor som k tebe nutene priatelska pretoze by som sa bez teba do roboty nedostala
Alebo je tu este moznost ze to ty ju beries do roboty
Kebyze idete verejnou doprsvoutak s nou sediet nemusis, predpokladam
jasne, skus sa aj ty par krat zatvarit : "Hovorila si nieco?", alebo proste utlmuj kazdy pokus o dialog a nekomunikuj....tak budes menej vystavena jej kecom... mozno odide ona!
skús sa s ňou porozprávať o tom a povedz jej že sa správa nevhodne, lebo možno si to neuvedomuje... a ak nechceš s nou hovoriť o tom, tak proste sa s nou bav len ako so známou/kolegyňou ... proste ked sa niečo opýta odpovedz, ale inak ju nerieš a možno sa začne o teba viac zaujímať a možno ťa napokon nechá tak, alebo budete navždy len ako kolegyne ktoré občas prehodia pár slov...
Mozno sa ani ona s tebou nechce kamosit a mozno aj ty rozpravas nieco nevhodne, nudne ked radsej pozera do mobilu. Ved s nou netrav cas vobec ako ti radia vyssie, nebudem s ludmi s ktorymi si nerozumiem predsa.
Všetko je len o uhle pohľadu. Každý z nás má za sebou iný príbeh, ktorý ovplyvňuje naše priority, názory či konanie. Ľudia nie sú dobrí alebo zlí. Sú len iní. Nikoho svet nezmeníš nasilu len preto, lebo sama uctievaš iné hodnoty. V prípade nevyhnutnosti by ešte tak mohol pomôcť pokus o dohovorení sa na kompromisoch.
Ak si sa s kolegyňou pokúsila už o všetky dostupné formy spolunažívania a i napriek tomu ťa jej existencia priveľmi ubíja, pretrhni s ňou kontakty (aspoň na minimum). Je to to najlepšie, čo môžeš urobiť
raz som s takou chodil na rande....vzdy musela mat pravdu a posledne slovo, a ked uz dosli argumenty,tak zacala ziapat,kricat svoje nazory dookola ako pokazena platna,aby sama sebe uverila, ze jej nazory su spravne...proste namyslena povrchna fiflena....zacni ju vo vsetkom negovat,to bude sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ona je neskutocne materialisticky clovek, nic ine neriesin iba seba , svoj vzhlad a karieru, peniaze. Stale hovori iba o sebe, ake ma nove kontakty, kde bude pracovat ked vystuduje a pod. Ku vsetkym sa sprava povrchne ale predstiera to na milotu a vsetci jej to zeru, klame ludi na zaklade toho aby stupla v ich ociach. Nic si nevazi, a vobec si hlavne nevazi ludi, ktory pre nu nic nemozu urobit alebo nemaju peniaze. Nemam si s nou uz ani co povedat, lebo ja niesom typ, ze potrebujem sa kazdemu pacit a viem si uzivat zivot aj inak ako s peniazmi. A to co ma pre mna hodnotu pre nu zrejme je nic. Ked jej nieco rozpravam stracam sebavedomie, lebo niekedy ma nenecha ani dohovorit alebo sa diva do telefonu, obzera sa , proste naznaky nezaujmu. Vsetko musi byt podla nej a nic sa jej nepaci nikto jej nevyhovie v nicom.......
Viem ze kazdy je aky chce byt, ja sa ju snazim pochopit ale toto je uz nad ramec mojho chapania, ako moze byt niekto taky....neviem ako to nazvat.....a neriesila by som to keby sa ma to priamo netykalo, travim s nou dost casu tak ma ovplyvnuje, tym ze mi nedava pravo na svoj nazor a automaticky ma presvedci o svojom zachadza do uzadia moja osobnost a nemam sancu vyniknut a rast. Co mam robit prosim poradte ??? Co si o nej myslite?
Alebo sa s ňou porozprávaj a povedz jej, čo ti vadí.
jej duša je čierna ako úhoľ...
pamätaj, že ti čo boli ponížení, raz budu povýšení a ti čo boli povýšení, budu ponížení...
zostaň a naplňaj svoju dušu - nádobu dobrými skutkami, nenechaj sa trhnúť, ovládaj sa, hlavne vydrž a modlí sa za jej zblúdenú dušu...
jedine tak najdeš pokoj vo svojom živote
Čaká ťa za to hojná odmena v nebi...
Alebo je tu este moznost ze to ty ju beries do roboty
Kebyze idete verejnou doprsvoutak s nou sediet nemusis, predpokladam
Ak si sa s kolegyňou pokúsila už o všetky dostupné formy spolunažívania a i napriek tomu ťa jej existencia priveľmi ubíja, pretrhni s ňou kontakty (aspoň na minimum). Je to to najlepšie, čo môžeš urobiť