nepožičala lebo nemám aké ..ale niekde som čítala ,že slováci radšej požičajú peniaze ako mobil .. a som sa nad tým tak zamyslela .. veru skôr dám známemu desať eur lebo niečo potrebuje zaplatiť ako požičať mobil na hodinku alebo tak
požičiavam len najlepšim priatelom aj keď niekedy nečakam že mi to vrátia, ale našťastie su poctiví takže s tým nemám problém....ale vo všeobecnosti nepožičiavam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Osobne mi to vadi a prekaza ,ked niekto chce odomna zadarmo hotovost .
Sam si niekedy požičiavam od druhych, vlastne ked tak rozmyslam furt ked sa dakde išlo stale niekto z partie kupoval vsetkym a potom sme mu vracali
takže rodine nepožičiavam konkrétne bratovi
-ja som tiez poziciaval ale teraz nepoziciavam,som si vedomi toho ze by sa mi nevratili uz vobec. A stale siel do minusu/debetu.
-a nepodporim ani sekty tipu vesmirnilide , ktori si nakradli informacie a potom propaguju cudzie perie.
-maximalne rodine ,ale v rodine mam svagra ktory sice nepotrebuje poziciat , ten by ich rychle minul na nezmysly.
-Treba zistit dovod naco ich bude potrebovat,alkohol,drohy nepodporovat.