normálne používam tú modrú miss sporty a nesťažovala som si,no nakoľko nosím predĺženú linku a mám po novom rovnú ofinu,nevydrží mi vobec dlho. prídem do školy a už je rozmazaná.
takže odporučili by ste nejakú?
ja používam už niekoľko rokov Astor Eye Artist Waterproof & Long lasting Eyeliner, som s ňou spokojná nadmieru, skúšala som aj podobnú Rimmel, ale to bol shit..veľa však záleží od teba, na aký typ štetca si zvyknutá..a tie "fixkové" zasychajú, to nekupuj, šmejd
mala som tekutú Miss Sporty a držala super, ale ten štetec mi po čase vadil, fixka (Cat Eyes) zas nebola dosť čierna
chcela som Catrice gélovú, ale nenašla som a tak mám gélovú Maybelline a som spokojná - je jej veľa, drží, ľahko sa to nanáša
@4lex veď aj mne držala,ale ešte kým som mala šikmo ofinu. teraz ju mám zarovno očí.. a nejako mi nevydrží linka
@lemonada a nebola tá ceruzka.. nekvalitná? počula som,že tie ceruzkové linky sa dosť rozmazávajú a robia také žmolky (neviem či to je správne slovo,po pravde ani to slovo nepoznám )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
chcela som Catrice gélovú, ale nenašla som a tak mám gélovú Maybelline a som spokojná - je jej veľa, drží, ľahko sa to nanáša
@lemonada a nebola tá ceruzka.. nekvalitná? počula som,že tie ceruzkové linky sa dosť rozmazávajú a robia také žmolky (neviem či to je správne slovo,po pravde ani to slovo nepoznám )
To je ona
A zmolky existuju